Jucatori experimentati VS Tineri de perspectiva

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply

Pentru care selectie optati:

selectia 27-28
5
23%
selectia 17-19
17
77%

Total votes: 22

Tito
Team President

Jucatori experimentati VS Tineri de perspectiva

Post by Tito »

adresez urmatoarele intrebari, in special, managerilor cu ceva experienta si, de asemenea, celor care s-au bucurat (inca se bucura) SPFA:

in cazul in care beneficiati de o suma care se cifreaza in jurul a catorva zeci de milioane (in mod intentionat nu a fost precizata o suma fixa), pentru care din cele doua variante optati:

:arrow: sa achizitionati un 11 format din jucatori cu varste cuprinse intre 27 si 28 ani, cu performante in joc de minim 70 si cu salarii pe masura, pe care il veti rula strict in competitii amicale (echipa formata numai din aceste noi 11 achizitii);
:arrow: sa achizitionati un 11 format din jucatori cu varste cuprinse intre 17 si 19 ani, veniti de la centru sau nu, cu salarii cuprinse intre 200 si 1000 euro, pe care ii veti antrena si ii veti folosi in partidele amicale, respectiv competitiile de acelasi gen (echipa formata numai din aceste noi 11 achizitii)?

de asemenea, intreb:

Care din cele doua 11-uri va aduce castiguri mai insemnate dupa o perioada de 2 sezoane SP:

:arrow: 11-le format din jucatori 27-28;

:arrow: 11-le format din jucatori 17-19?

ATENTIE! DUPA 2 SEZOANE SP, 11-LE VA FI VANDUT

NOTA: se ia in calcul o selectie A si 5 jucatori care joaca rol de rezerve pentru ambele selectii (jucatori inferiori valoric). noul 11 este considerat a fi selectia B. acesta nu va disputa meciuri in campionat.
bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

dupa parerea mea tinerii vor aduce mai mult profit.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Votat pt. tineri.

Cu cei de 27 si peste castigi multe cupe amicale, apoi ii vinzi. Bani multi nu faci de pe ei. Sa zicem in 2 sezoane castigi 20M din cupe si apoi vinzi jucatorii, sa zicem inca 20M. In total 40M.
Tinerii probabil nu aduc bani multi din cupe, dar dupa 2 sezoane vor avea 21-22 de ani si vor fi vanduti pe sume destul de mari. In orice caz vor depasi sumele stranse de jucatorii de 27-28 de ani. Doar un ghinion foarte mare poate face ca nici unul din cei 11 tineri sa nu ajunga jucatori de valoare.
Dar tin sa precizez ca tinerii trebuie sa fie de la centru neaparat. Daca nu sunt de la centru, in 90% din cazuri se vor opri dub 80% calitate si nu vor valora mare lucru.
Daca tinerii indeplinesc conditiile de mai sus atunci la vanzare vei obtine cam aproximativ, 4-5M in cazul in care sunt jucatori normali de 80-82% de exemplu. In total cel putin 44M. Deja ai depasit suma batranilor.
Dar exista posibilitatea mare ca unul sau mai multi dintre tineri sa ajunga chiar la 85%, in acest caz pretul de vanzare aproape se dubleaza chiar tripleaza la posturile importante.

Asta e parerea mea dupa un an si noua luni de joc. :roll:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Black_eagle

Post by Black_eagle »

totzi vorbiti de profit parca asta ar fi scopul jocului. da performantza?eu as opta pentru o generatie de 21-23 care scoate 65 ,si la 27 ani....pana atunci itzi scoti parleala
Image
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Black_eagle wrote:totzi vorbiti de profit parca asta ar fi scopul jocului. da performantza?eu as opta pentru o generatie de 21-23 care scoate 65 ,si la 27 ani....pana atunci itzi scoti parleala
Na fiecare cu strategia lui dar cu performanta 65 abia castigi F-ul. :roll:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bogdan_iasi
Team Board Member

Post by bogdan_iasi »

cercel_jr wrote:
Black_eagle wrote:totzi vorbiti de profit parca asta ar fi scopul jocului. da performantza?eu as opta pentru o generatie de 21-23 care scoate 65 ,si la 27 ani....pana atunci itzi scoti parleala
Na fiecare cu strategia lui dar cu performanta 65 abia castigi F-ul. :roll:
cam asa e.
ideal ar fi sa faci un nucleu de tineri de perspectiva la care sa adaugi 2-3 jucatori cu varste de 27-29 (plombe 8) ). asa cred ca e cel mai bine. nici sa joci exclusiv cu tineri nu e bine, dar nici sa te bazezi pe cei trecuti de prima tinerete.
S 14/15: promovari consectuive cu maxim de puncte
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol :(
S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!
Daimon

Post by Daimon »

ideal ar fi sa iei jucatori de 24-26 care sa scoate de la 68 in sus (hai maxim 27 de ani) + tineri sub 20. ce trece de 82% tii ce nu, vinzi si iarasi cumperi jucatori de 24+ si tot asa.

dar daca e vorba de bani, cu siguranta scoti muuult mai mult de pe tineri, doar ca in cazul asta renunti la performanta.
mosmartin

Re: Jucatori experimentati VS Tineri de perspectiva

Post by mosmartin »

Tito wrote:

Care din cele doua 11-uri va aduce castiguri mai insemnate dupa o perioada de 2 sezoane SP:

:arrow: 11-le format din jucatori 17-19?

ATENTIE! DUPA 2 SEZOANE SP, 11-LE VA FI VANDUT
Dupa parerea mea asta e cea mai buna solutie pentru ce ai cerut tu. Exact pe aceeasi idee voi merge si eu cum termin transferurile, dar pentru selectia C.
Sunt destinati exclusiv vanzarii, cu mici exceptii.(ce trece de 85% ar avea sanse sa ramana la echipa).
DoTy
Team President

Post by DoTy »

Va spun cum ar fi bine ... cand ai bani incepi asa iei 11 jucatori d baza intre 23-26 de ani sa scoata intre 66-70+ ... ( si de restu banilor completezi tineri la greu pe cate 1-2 pe fiecare post ) cand batranei aia ajung la 30 d ani tu ai scos dejab bani din ei in cupe si din liga k treci de liga aqolo din F pana in C ajungi lejer atunci imbatranesc i vinzi asa usor ... si raman Tineri care si aia s`au antrenat pana atunci full si deci i poti inlocui :> eu asa cred k e o idee buna si ar fi buna pentru toti dak m`am inselat astept sa imi ziceti cu ce si unde gresesc cand fac asa !
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”