Am inteles ca poti face diverse lucruri pt a primit SPFA gratuit .. cum ar fi traduceri sau lista de nume pentru jucatori , daca stie careva ce cum pls :d sa zica .. CA FAC )
poti avea SPFA gratuit pana la 6 luni de zile invitand pana la 20 de manageri (sa fie activi cel putin 1 luan de zile).
daca ce spui tu ar fi adevarat ... mai toti ar face ca sa aiba spfa. dar la asa ceva locurile sunt putine si nu toate "remunerate".
pipkin se ocupa cu asta din cate stiu eu. oricum, pentru o "functie oficiala" trebuie sa vorbiti cu sefu' adica cu sjarel. altfel, puteti doar sa il ajutati pe pipkin, neoficial
Kosmin wrote:apropo de SPFA
daca vreau sa-i cedez unui manager facilitati de SPFA voi ceda toate zilele de SPFA sau pot sa aleg nr de zile de SPFA ????????????
Kosmin wrote:apropo de SPFA
daca vreau sa-i cedez unui manager facilitati de SPFA voi ceda toate zilele de SPFA sau pot sa aleg nr de zile de SPFA ????????????
Nici nu cred ca poti sa faci asa ceva ....
eu am auzit tot pe aici pe forum ca sar putea ceda spfa-ul....dar nu jtiu mai multe detalii in legatura cu asta
mergi la meniul jocului MANAGER>SPFA>DEVII MEMBRU si acolo o sa para "da vreau sa ma alatur" iar mai jos scrie: "Vreau sa cedez facilitatile SPFA unui alt manager" ...ei bine dai click pe acel link si urmezi pasii...mai departe nu mai stiu ...bafta!
stiu ca se poate ceda pe mn ma intereseaza daca prin acea optiune cedezi tot SPFA-u sau poti alege nr de zile de SPFA pe care sa le cedezi. Stie cineva