TS
Moderator: Romanian Moderators
-
- Coach
TS
scuze pt topic nou da am o intrebare :
de unde aflu ts adversarului?
e vreo metoda?
de unde aflu ts adversarului?
e vreo metoda?
-
- Member of the Soccer Project Association
si daca stii TS-ul de acum vreo 2 saptamani(60% de ex) si omul a jucat 40 de amicale si meciurile de liga si a avut 23 de victorii,14 infrangeri si 3 egaluri plus ca in meciurile de liga a avut numai victorii si a vandut 2 jucatori si a cumparat 1 poti sa imi zici cat are TS acum?cristalqw wrote:Corect! daca cunosti TS-ul la o data/ora anume il poti afla tinand cont de toate meciurile jucate dupa aceea!

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
bunicutzu wrote:pai a calculat omul asa: 40 amicale + 23 de victorii + 14 infrangeri + 3 egaluri = 40 puncte TS. ce nu e clar?cercel_jr wrote:Deci arata-mi tu mie cum cresti tu ts cu 40% din 40 de amicale.
Eu nu am reusit nici macar cu un amical sa cresc TS cu 1%, si asta pt. ca nu creste u 1%.
Nu-mi dau seama daca glumesti sau nu, dar daca primesti 0,75% TS pt fiecare victorie in meci amical, nu se poate sa primesti 40% TS in 40 de amicale. In cel mai bun caz primesti exact 30% TS din 40 de amicale.amicalele i-au adus 40%
PS.: In caz ca glumeai atunci

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
Asta am observat si eu. Eu cred ca da 0,75 la victorie si 0,50 la egal sau infrangere.bunicutzu wrote:eh, glumeam, poate nu a fost omul atent. a facut mai multe erori la calcul dar eh, se intampla. cat despre cifrele 0.75 - 1 - 0.5 de la amicale, nu sunt chiar exacte din cate am observat.
Manager: cyp
este oare posibil sa fiti si voi oameni civilizati si sa nu va certati chiar pe toate topicurile
si in plus cu ce dreaq va ajuta daca stiti TS-ul adversarului ?????? 

“When you see a good move, look for a better one”
.::Sez21::. H.84 (1)
.::Sez22::. G.28 (1)
.::Sez23-24::. F.10 (4)(1)
.::Sez25-26::. E.4 (7)(2)
.::Sez27-29::. D2 (8)(7)(?) a 3-a oara e cu noroc
.::Sez21::. H.84 (1)
.::Sez22::. G.28 (1)
.::Sez23-24::. F.10 (4)(1)
.::Sez25-26::. E.4 (7)(2)
.::Sez27-29::. D2 (8)(7)(?) a 3-a oara e cu noroc