Asa, sa incepem:
Am echipa de o saptamana, si pana acum am facut multe bune si rele.Sa categorizez intrebarile sa va fie mai usor sa raspundeti:
Transfer Am transferat deja 5 jucatori (2 cu + 90% hidden) de pe piata gratuita...oferindu-le salariu cat mai mic dar cat se poate de mare ca sa vin la mine. Am oferit aproape intotdeauna 1/2 din salariu prima de castigare, iar in functie de rating 50k->150k bonus...
Acum intrebarea: Chiar si daca ii dau salariu mai mare decat o echipa concurenta, el poate sa nu vina la mine, pt. ca eu sunt in H si cealalta echipa e in D? Daca ii dai bonus mai mare si salariu acceptabil el vine mai repede la tine sau cum sta treaba asta...are rost sa-i dau si prima de castigare?
Hidden Folosesc SPMT si can caut la transferuri jucatori, intotdeauna calculez posibilul hidden skill sa fie cat mai mare (90+)...nu stiti cumva daca SPMT se tine de cuvant si daca zice ca jucatorul X are 95 hidden, dupa ce o sa antrenez la max jucatorul, o sa aiba 88->90 sau chiar 95?(consider ca SPMT oscileaza cu 5-7% la estimare)
Antrenament Am antrenor 100% si l-am pus la automat, caci i-mi convine ideea cu antrenamentul implementat de antrenor...dar nu ma risc si intotdeauna cand are un jucator max la un skill, ii aleg alt skill prin aplicand inca o data antrenamentul automatic....sau cateodata il schimb daca ma intereseaza ceva anume de antrenat. Ei ... dar daca nu sunt in fata calculatorului toata ziua? jucatorul daca este max-at la 04:00 ...el pierde 4 antrenamente (posibile 4min-7,8max de puncte)...este o modalitate de a ocoli aceasta neplacere?
Si cum functioneaza antrenorul secund? eu daca zic ca ma duc in vacanta, el preia...dar schimba si antrenamentul jucatorilor care pe parcurs se max-ez?
Fiind ultima zi (presupun) in care sunt obligat sa transfer numai jucatori fara echipa, as vrea sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac...sa incerc sa caut ceva jucatori tineri cu hidden bun , de la alte echipe..sa zicem cu max de 200k transfer, sau sa continui cu lupta pt jucatorii tineri?
A, si sa nu uit, daca are cineva interes sa-mi fie mentor, sunt dispus sa ma fac student SP