Sfat meci important
Moderator: Romanian Moderators
Sfat meci important
Va salut,
Maine am meci in cupa. Am dat 316k pentru inscriere, si as vrea sa termin macar pe 2 ca sa-i recuperez. Cupa este aceasta.
Sunt in H, iar cu prima echipa scot ~ 115-120 puncte pe linii.
Ieri am jucat 4-3-3(cum joc de obicei) si am scos: Defensiva 56, Mijloc 26, atac 35(cu agresivitate 70%).
Cum ma sfatuiti sa joc cu F.C. Primitivus? Sincer, mi-ar conveni si un egal...
Multumesc anticipat,
Boggy
Maine am meci in cupa. Am dat 316k pentru inscriere, si as vrea sa termin macar pe 2 ca sa-i recuperez. Cupa este aceasta.
Sunt in H, iar cu prima echipa scot ~ 115-120 puncte pe linii.
Ieri am jucat 4-3-3(cum joc de obicei) si am scos: Defensiva 56, Mijloc 26, atac 35(cu agresivitate 70%).
Cum ma sfatuiti sa joc cu F.C. Primitivus? Sincer, mi-ar conveni si un egal...
Multumesc anticipat,
Boggy
-
- Member of the Soccer Project Association
Eu te-as sfatui sa vorbesti cu primitivus sa iti dea meciul pentru ca el e deja calificat.
Insa partea proasta e ca ai meci la locul 2 dupa aceea.(care e in D si are si el echipa bunicica).
In ambele meciuri incearca sa folosesti un sistem 4-5-1(daca n-ai SW) sau 5-4-1 (daca ai SW). Pune tactica Zid defensiv si pune de asemenea toti mijlocasii pe defensiv.
Pune stilul undeva intre 20 si 30.
Poti scoate egal char daca adversarul are cu 10-15 puncte pe linii mai mult ca tine.
PS: Baga-i in teren pe cei care sunt cei mai buni la ora meciului. Foloseste SPTM.

Insa partea proasta e ca ai meci la locul 2 dupa aceea.(care e in D si are si el echipa bunicica).
In ambele meciuri incearca sa folosesti un sistem 4-5-1(daca n-ai SW) sau 5-4-1 (daca ai SW). Pune tactica Zid defensiv si pune de asemenea toti mijlocasii pe defensiv.
Pune stilul undeva intre 20 si 30.
Poti scoate egal char daca adversarul are cu 10-15 puncte pe linii mai mult ca tine.

PS: Baga-i in teren pe cei care sunt cei mai buni la ora meciului. Foloseste SPTM.
Diavolo
Nu fac de-astea, nu e stilul meu.dardar_3 wrote:Eu te-as sfatui sa vorbesti cu primitivus sa iti dea meciul pentru ca el e deja calificat.![]()

Am un SW de 80, cu bp 63, insa eu l-am folosit doar in niste amicale ca CB si a scos 57.dardar_3 wrote:In ambele meciuri incearca sa folosesti un sistem 4-5-1(daca n-ai SW) sau 5-4-1 (daca ai SW). Pune tactica Zid defensiv si pune de asemenea toti mijlocasii pe defensiv.
Multumesc pentru sfaturi!
L.E. Am vreo sansa sa-l si bat?

ASPT imi estimeaza 74.5 defensiva, 28 mijloc, atac 9.5
-
- Member of the Soccer Project Association
dar cum de te bagi tu in astfel de cupe? 
parerea mea e ca ai putea sa vorbesti cu primitivus totusi. pentru ca si el ar avea de castigat daca ar juca finala cu tine si nu cu ala din D
te-ar bate mai usor. adu-i aminte cum l-am scos eu din Cupa Desteapta-te Romane, cand am cedat un meci intentionat pentru a-l elimina din faza grupelor astfel croindu-mi drum spre finala pe care am si castigat-o
sigur isi va aduce aminte 

parerea mea e ca ai putea sa vorbesti cu primitivus totusi. pentru ca si el ar avea de castigat daca ar juca finala cu tine si nu cu ala din D

Mi-am luat-o cu 2-1... cred ca TS e de vina
Asta e... macar imi iau jumatate din banii dati, ca termin pe 3.
FC Primitivus 2-1 F.C. Boggy
Tom Rijmenams 1 - 0 18'
60' 1 - 1 Patrice De Brul
Tom Rijmenams 2 - 1 82'
4 - 4 - 2 Formaţie 5 - 4 - 1
Fără tactici Tactici Zid defensiv
80% Stil 30%
80% Agresivitate 60%
60% Defensiva 76%
48% Mijloc 30%
24% Atac 10%
Si uitati si ce gol mi-am luat

FC Primitivus 2-1 F.C. Boggy
Tom Rijmenams 1 - 0 18'
60' 1 - 1 Patrice De Brul
Tom Rijmenams 2 - 1 82'
4 - 4 - 2 Formaţie 5 - 4 - 1
Fără tactici Tactici Zid defensiv
80% Stil 30%
80% Agresivitate 60%
60% Defensiva 76%
48% Mijloc 30%
24% Atac 10%
Si uitati si ce gol mi-am luat

Soccerproject wrote:Georgian Trica înaintează spre terenul advers şi îi pasează atent lui Tom Rijmenams care se demarchează în careu şi şutează puternic. Portarul pare că e pe fază şi că prinde balonul. Îl scapă totuşi printre maini. În timp ce acesta se îndreaptă încet spre plasa porţii, portarul nu poate decât să se ia cu mâinile de cap.

Stiu ca putea sa zica si ca a bagat-o arbitru in poarta, dar asa, intr-un meci tensionat, sa vina si random-ul asta sacaitor la gol
. Al meu a fost un gol sec din lovitura libera
Buna echipa, dar mai am de lucrat... Totusi, pentru primul sezon zic ca "merge"
, tinand cont si de faptul ca nu am mai jucat vre-un joc de browser pana acum, daramite football manager...

Buna echipa, dar mai am de lucrat... Totusi, pentru primul sezon zic ca "merge"

acuma m-am uitat la echipa ta...
ai 11 jucatori de 30 de ani, pe astia ii mai poti folosi un sezon maxim doua. nu-i deloc buna strategia asta. in G nu-i problema si e destul de usor, stai acolo 2-3 sezoane si intareste-ti echipa, dar de preferinta sa iei jucatori tineri! maxim de 24-26 de ani. altfel nu faci nimic, degeaba promovezi intr-un sezon daca in urmatorul te trezesti fara echipa.
ai 11 jucatori de 30 de ani, pe astia ii mai poti folosi un sezon maxim doua. nu-i deloc buna strategia asta. in G nu-i problema si e destul de usor, stai acolo 2-3 sezoane si intareste-ti echipa, dar de preferinta sa iei jucatori tineri! maxim de 24-26 de ani. altfel nu faci nimic, degeaba promovezi intr-un sezon daca in urmatorul te trezesti fara echipa.
Asta era tactica mea... Batrani buni acum, pentru ca sunt ieftini (si i-am cautat pe cei cu BP mare), iar tinerii or sa vina treptat in echipa. O sa ma bazez pe cei de la tineret in mare parte... Mai mult de 1mil nu dau pe un asemenea jucator("batran"). Si vorba lui Spawn_9, foarte greu gasesti tineri care sa scoata BP mare (degeaba am avut un CM de 18 ani, 83%, dar care scotea max 58bp). Mai ales daca esti o echipa in H, cu putini bani(acum am 5 mil). Ceea ce ma intereseaza pe mine este sa scoata bp mare... Varsta chiar nu ma intereseaza. Daca scoate peste 65-67, poate sa aiba si 36 de ani...
Tactica asta sper sa ma duca in F cel putin, unde o sa vad ce o sa mai schimb...
P.S. Daca stai in H, mai greu cu performantele financiare.
P.P.S. Cat as da pe un jucator tanar si bun, dau pe 2 echipe de jucatori cu performante de ~ 70... Chestia nasoala e ca acum dau 150k pe meci de liga la salarii
Tactica asta sper sa ma duca in F cel putin, unde o sa vad ce o sa mai schimb...
P.S. Daca stai in H, mai greu cu performantele financiare.

P.P.S. Cat as da pe un jucator tanar si bun, dau pe 2 echipe de jucatori cu performante de ~ 70... Chestia nasoala e ca acum dau 150k pe meci de liga la salarii

Last edited by Boggy22 on Sat Apr 05, 2008 11:06 am, edited 1 time in total.