Pretul de vanzare directa o problema?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
Kleo
Groundsman

Pretul de vanzare directa o problema?

Post by Kleo »

Salutare tuturor!
Initial am fost bucuros cand a fost introdusa aceasta optiune,acum nu mai sunt de aceeasi parere.Cum poti stabili acest pret astfel incat daca cineva i-ti accepta oferta sa nu fii banat?pentru ca mie asta mi s-a intamplat dupa ce am vandut un jucator.
Pe de alta parte credeam ca SP-ul este un joc serios,iar serifii te vor ajuta daca ai nevoie,dar in afara de seriful nostru (ms inca odata dardar_3) nu m-a bagat nimeni in seama,deci clar este o lipsa de respect pentru incepatori!Dupa aproape 5 luni de cand ma chinui sa inntineresc echipa si sa o aduc pe un loc bun(1/H1014),m-am trezit banat si total ignorat.
As fi recunoscator pentru cateva sfaturi de la cei mai experimentati.Ce-mi recomandati?alta echipa nu voi mai creste daca asta mi se va sterge,nu am chef sa-mi pierd iar timpul in zadar.Multumesc anticipat!
E clar si in SP se arunca cu brichete...sunt total dezamagit!!!
Black_eagle
Member of the Soccer Project Association

Post by Black_eagle »

nu inteleg ce recomandari doresti daca deja ai vb cu dardar_3.daca nu ai trisat ti se va reda echipa.
Ban-urile nu se discuta pe forum
Image
Image
Kleo
Groundsman

Post by Kleo »

Problema este ca am trimis email serifului care m-a banat si nu am primit nici un semn de viata,iar acum nu stiu daca mi se va cerceta echipa sau pur si simplu se asteapta trecerea timpului si stergerea echipei.Sfatul pe care il doream este ce trebuie sa fac,sa stau linistit si sa astept pt ca cineva se va ocupa de asta din moment ce am anuntat,sau sa tip in stanga si-n dreapta pentru ca altfel trece timpul si echipa va fi resetata. :?:Ah ok scuze nu am stiut ca nu se discuta de ban aici
Black_eagle

Post by Black_eagle »

Kleo wrote:Problema este ca am trimis email serifului care m-a banat si nu am primit nici un semn de viata,iar acum nu stiu daca mi se va cerceta echipa sau pur si simplu se asteapta trecerea timpului si stergerea echipei.Sfatul pe care il doream este ce trebuie sa fac,sa stau linistit si sa astept pt ca cineva se va ocupa de asta din moment ce am anuntat,sau sa tip in stanga si-n dreapta pentru ca altfel trece timpul si echipa va fi resetata. :?:Ah ok scuze nu am stiut ca nu se discuta de ban aici
stai linistit. sunt multe reclamatii si dureaza pana la analizeaza pe toate dar fii sigur ca le analizeaza in timp util.
Image
Image
Kleo
Groundsman

Post by Kleo »

Ok,mersi frumos!
bogdaniriciuc
Assistant Manager

. . .

Post by bogdaniriciuc »

nu-ti fa iluzii . . .
eu am renuntat la a mai atrage atentia asupra unor probleme/situatii
dardar, intr-adevar incearca sa ajute (reuseste chiar), ceilalti sunt .... sa le zicem nepasatori .... chiar dc e putin spus - iar .... sjarel - e in top . . .
Black_eagle

Re: . . .

Post by Black_eagle »

bogdaniriciuc wrote:nu-ti fa iluzii . . .
dardar, intr-adevar incearca sa ajute (reuseste chiar), ceilalti sunt .... sa le zicem nepasatori .... chiar dc e putin spus - iar .... sjarel - e in top . . .
vai du-te mai revoltatule. nu vezi ca ultimul post e pe 5 aprilie?? :D :D acu te-ai trezit si tu sa-ti arati indignarea cand murise topicul
Image
Image
Kosmin

Re: . . .

Post by Kosmin »

Black_eagle wrote:
bogdaniriciuc wrote:nu-ti fa iluzii . . .
vai du-te mai revoltatule. nu vezi ca ultimul post e pe 5 aprilie?? :D :D acu te-ai trezit si tu sa-ti arati indignarea cand murise topicul
lasa-l mah ca e cu efect intarziat :roll: :roll: :roll:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

a vrut omul sa spuna ceva, ce vroiai, sa deschida un topic nou cand era deja deschis asta? nu mai fiti asa acizi, nu face bine la ten.
Kosmin

Post by Kosmin »

bunicutzu wrote:a vrut omul sa spuna ceva, ce vroiai, sa deschida un topic nou cand era deja deschis asta? nu mai fiti asa acizi, nu face bine la ten.
poate nu ti-o face tia :lol: :lol: , ca mia imi face :twisted: :twisted: :twisted:
Black_eagle

Post by Black_eagle »

si mie :twisted:
Image
Image
dardar_3

Post by dardar_3 »

Pretul instant evita trimiterea mesajelor de genu:"Cat vrei pe X la instant? sau Iti ofer 3Mil daca mi-l vinzi acum".... etc.

In primul rand pretul instant nu e o scuza pentru a veni cu afirmatii:
"Daca eu am pus pretul X si pampalaul de cumparator a dat banii ce vina am eu?!".

Pentru a evita asta puteti sa puneti un pret rezonabil.(aici nu ma refer sa vindeti jucatorii pe doi lei ci doar sa va uitati putin pe piata cu cat se da un jucator ca cel pus la vanzare de voi). Nu va fi banat nimeni pentru asta.

In al doi-lea rand puteti sa imi dati mie mesaj si sa imi spuneti daca ati primit o oferta prea mare si totul se va rezolva fara ban.

Cam atat vreau sa va spun.

Succes!

PS: Fiecare dintre noi avem viata personala. SP-ul e doar un joc. Eu am incercat sa raspund la toate mailurile, chiar daca la unele a fost cu ceva intarziere.
Diavolo
bogdaniriciuc
Assistant Manager

pentru black_eagle si Kosmin

Post by bogdaniriciuc »

NU sunt "forumist" !

prin prima postare am incercat sa ajut ... zicandu-i celui care a initiat dicutia sa nu aiba prea multe "pretentii" si sa nu-si faca iluzii
am spus asta pt ca sunt patit (joc de ceva timp SP si s-au intamplat multe)

mai dau cate o diagonala pe anumite discutii (indiferent de data lor de postare) . . . si ma pronunt cand e cazul!
nu cred ca trebuie sa fiu atentionat pt atata lucru . . . si mai ales de unii care .... erup de atata stiinta a jocului

oricum, nu fac pe desteptul ca altii . . . si nu ma dau mare soccer-ist . . .
daca pentru voi a contrazice pe cineva e o mare realizare - PT MINE NU E

toate bune si sper ca am terminat cu contrazicerile . . .
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”