Iar accidentari...
Moderator: Romanian Moderators
Iar accidentari...
Ieri si azi am cumulat 4 accidentari + inca una dinainte... 5 accidentati...
Sper sa nu imi ating recordul de 8...
Sper sa nu imi ating recordul de 8...
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
S29 - C?
Verifica ca doctorul si maseorul sa fie 100%. Odihneste cateva simulari toti titularii si antreneaza-i doar pe cei cu multe skilluri neblocate; daca se accidenteaza in meciuri nu folosi jucatori cu conditia sub 90%. Incearca sa nu joci mai mult de 4 meciuri oficiale in liga si 2 amicale in urmatoarele 7 zile; starea terenului e OK?
Succese
Succese

Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted.
www.invictawatch.com
www.invictawatch.com
Nesimtire curata frate .... dc toate la mine se aduna nu inteleg
sapt trecuta am avut 5 accidentati aqum si 2 suspendati pt meciu de joi ... azi mai mijto 5 accidentati si 4 sunt suspendati ... cum mama ei sa mai joc si eu 1 meci cum sa iau campionatu cu astea ?? dak joc mereu cu rezerve nuh mai iau nici 1 campionat ....deja ma apuca nervii .... am pierdut si bani d la copele amicale din cauza la accidentati astia 

-
- Member of the Soccer Project Association
pai ai grija cum joci mai doty....tu esti singurul responsabil de cum merge echipa.....stiu ca e nasol,dar nu e nimic doar la tine....asa e la toti....eu am 5 LF in echipa si la un moment dat nu aveam LF pentru ca 2 erau suspendati si 3 accidentati....asa ceva e rar,dar se mai intampla....joaca mai rar,vezi cum faci sa iesi bine din situatia asta.DoTy wrote:Nesimtire curata frate .... dc toate la mine se aduna nu intelegsapt trecuta am avut 5 accidentati aqum si 2 suspendati pt meciu de joi ... azi mai mijto 5 accidentati si 4 sunt suspendati ... cum mama ei sa mai joc si eu 1 meci cum sa iau campionatu cu astea ?? dak joc mereu cu rezerve nuh mai iau nici 1 campionat ....deja ma apuca nervii .... am pierdut si bani d la copele amicale din cauza la accidentati astia
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Maseorul are 100% si jucatorii erau toti peste 90 la conditie...
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S29 - C?
S29 - C?
-
- Member of the Soccer Project Association
cum dreaq ai ajuns mai doty cu 3 LM suspendati
) muhaha. am trait s-o aud si pe asta
hai ca accidentati mai trece, dar suspendati ... ca doar nu ai jucat cu toti odata (toti avand cate 2 galbene si toti luand pe al treilea, sau caz particular, tocmai ala care nu avea 2 galbene a luat rosu)
sau unu luase rosu direct cu doua meciuri in urma si apoi alti 2 au luat al 3-lea galben
mi se pare tare ciudata faza 
oricum, cu 4 suspendati cred ca nu am ajuns decat daca am vrut, fara sa vreau nu stiu daca am fost vreodata in situatia asta

oricum, cu 4 suspendati cred ca nu am ajuns decat daca am vrut, fara sa vreau nu stiu daca am fost vreodata in situatia asta

pai il iau dal in mama lui de campionat
) k trebuie sa i ard pe toti aqolo vai de powa mea dak aveam titulari scoteam 141 atat scot deci cu ei obositi 130 cam asa ar trebui si ceilalti din E scot cam 125-130 ... eu eram mai tare k ei dar nah accidentari suspendari ... si ma chinui aqu sa castig asta e ... ! in F am fost tot timu sub locu 3 in ultimele 3 meciuri am ajuns pe 1
)

Bravo! Io am observat - cel putin la echipa mea - ca jucatorii se accidenteaza pe perioade: adik sunt perioade cand e cate unu accidentat din cand in cand si altele cand vin asa in masa cate 3-4 accidentari.
Exceptie face CFul meu de 84 care se accidenteaza de cel putin 5 ori pe sezon - il am de 2 sezoane si are cel mai mare numar de accidentari dintre toti...
Asta sigur e predispus...
Exceptie face CFul meu de 84 care se accidenteaza de cel putin 5 ori pe sezon - il am de 2 sezoane si are cel mai mare numar de accidentari dintre toti...
Asta sigur e predispus...
S29 - C?
S29 - C?
vad ca voi aveti chiar si mai mult ghinion.... 

S29 - C?
S29 - C?