Iar accidentari...

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

be_best
Team President

Iar accidentari...

Post by be_best »

Ieri si azi am cumulat 4 accidentari + inca una dinainte... 5 accidentati...
Sper sa nu imi ating recordul de 8...
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
cristalqw
Team Manager

Post by cristalqw »

Verifica ca doctorul si maseorul sa fie 100%. Odihneste cateva simulari toti titularii si antreneaza-i doar pe cei cu multe skilluri neblocate; daca se accidenteaza in meciuri nu folosi jucatori cu conditia sub 90%. Incearca sa nu joci mai mult de 4 meciuri oficiale in liga si 2 amicale in urmatoarele 7 zile; starea terenului e OK?
Succese :!:
Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted.
www.invictawatch.com
DoTy
Team President

Post by DoTy »

Nesimtire curata frate .... dc toate la mine se aduna nu inteleg :| sapt trecuta am avut 5 accidentati aqum si 2 suspendati pt meciu de joi ... azi mai mijto 5 accidentati si 4 sunt suspendati ... cum mama ei sa mai joc si eu 1 meci cum sa iau campionatu cu astea ?? dak joc mereu cu rezerve nuh mai iau nici 1 campionat ....deja ma apuca nervii .... am pierdut si bani d la copele amicale din cauza la accidentati astia :(
Image
unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

DoTy wrote:Nesimtire curata frate .... dc toate la mine se aduna nu inteleg :| sapt trecuta am avut 5 accidentati aqum si 2 suspendati pt meciu de joi ... azi mai mijto 5 accidentati si 4 sunt suspendati ... cum mama ei sa mai joc si eu 1 meci cum sa iau campionatu cu astea ?? dak joc mereu cu rezerve nuh mai iau nici 1 campionat ....deja ma apuca nervii .... am pierdut si bani d la copele amicale din cauza la accidentati astia :(
pai ai grija cum joci mai doty....tu esti singurul responsabil de cum merge echipa.....stiu ca e nasol,dar nu e nimic doar la tine....asa e la toti....eu am 5 LF in echipa si la un moment dat nu aveam LF pentru ca 2 erau suspendati si 3 accidentati....asa ceva e rar,dar se mai intampla....joaca mai rar,vezi cum faci sa iesi bine din situatia asta.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
DoTy
Team President

Post by DoTy »

unicool ne problem :)) GK LM LM LM astia sunt suspendati =)) mai am 1 LM care e junior :)) oare ce LM voi folosi :-s am bagat 1 LF sper sa scoata si el nota bunicica ... vai d powa mea ce echipa tampita :|
Image
be_best
Team President

Post by be_best »

Maseorul are 100% si jucatorii erau toti peste 90 la conditie...
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S29 - C?
bunicutzu

Post by bunicutzu »

cum dreaq ai ajuns mai doty cu 3 LM suspendati :)) muhaha. am trait s-o aud si pe asta :) hai ca accidentati mai trece, dar suspendati ... ca doar nu ai jucat cu toti odata (toti avand cate 2 galbene si toti luand pe al treilea, sau caz particular, tocmai ala care nu avea 2 galbene a luat rosu) :) sau unu luase rosu direct cu doua meciuri in urma si apoi alti 2 au luat al 3-lea galben :) mi se pare tare ciudata faza :)
oricum, cu 4 suspendati cred ca nu am ajuns decat daca am vrut, fara sa vreau nu stiu daca am fost vreodata in situatia asta :)
DoTy
Team President

Post by DoTy »

plm dak sa accidentat RM amandoi am folost 1 LM pe post de RM a loat al 3-lea galben am mai folosit 1 LM pe post de CM :)) k si CM era accidentat a loat al 3-lea galben si am bagat si 1 LM pe postu lui si ala a loat rosu ... ! aqu am 4 suspendati si 5 accidentati nice nuh ?:D :))
Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

lol :) esti tare dude. apoi trebuie sa iei campionatul, ca chestii de astea nu li se intampla decat campionilor :) ce nu te doboara te intareste, stii cum e :)
DoTy
Team President

Post by DoTy »

pai il iau dal in mama lui de campionat :)) k trebuie sa i ard pe toti aqolo vai de powa mea dak aveam titulari scoteam 141 atat scot deci cu ei obositi 130 cam asa ar trebui si ceilalti din E scot cam 125-130 ... eu eram mai tare k ei dar nah accidentari suspendari ... si ma chinui aqu sa castig asta e ... ! in F am fost tot timu sub locu 3 in ultimele 3 meciuri am ajuns pe 1 :))
Image
be_best
Team President

Post by be_best »

Bravo! Io am observat - cel putin la echipa mea - ca jucatorii se accidenteaza pe perioade: adik sunt perioade cand e cate unu accidentat din cand in cand si altele cand vin asa in masa cate 3-4 accidentari.

Exceptie face CFul meu de 84 care se accidenteaza de cel putin 5 ori pe sezon - il am de 2 sezoane si are cel mai mare numar de accidentari dintre toti...

Asta sigur e predispus...
S29 - C?
Skulder

Post by Skulder »

si eu-s pe aproape :(azi am reusit si eu sa mi se rupa 2 CM unul pe 5 si altul pe 4 zile,mai am doi jucatori la recuperare unul dupa 9 zile si altul de pe 5 si ieri si-a revenit altul care a avut 2 zile :)
DoTy
Team President

Post by DoTy »

ura uraaa azi am avut alt accidentat in liga ura ura ..... vai d plm :| de unde or aparea astia !
Image
DoTy
Team President

Post by DoTy »

ura uraa alti 2 accidentati :)) aqu la ora 14 ... 2 titulari poc au cazut in front unu si-a rupt picioarele altu are ruptura ce frumos :| ...
Image
be_best
Team President

Post by be_best »

vad ca voi aveti chiar si mai mult ghinion.... :shock:
S29 - C?
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”