Ma :) in el de 3-4-3 lov si goneste

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

be_best
Team President

Ma :) in el de 3-4-3 lov si goneste

Post by be_best »

A 2-a oara cand scot cu 4 peste adversar si fac egal...

De data asta am mai avut si aceiasi tactica asa ca nu cred ca mai are cineva vreo explicatie in afara random-ului.

3 - 4 - 3 Formaþie 4 - 3 - 3
Loveºte ºi goneºte Tactici Loveºte ºi goneºte
80% Stil 75%
100% Agresivitate 55%
41% Defensiva 51%
37% Mijloc 30%
49% Atac 42%

TOTAL: 127 - 123 :)
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
Spawn_9
Member of the Soccer Project Association

Post by Spawn_9 »

nu la tine a fost neaparat "problema"... el a jucat 4-3-3 care se stie ca e "riscanta" poti face suprize cu ea.. dar si poti pierde stupid..iar acel +10 din defensiva a fost decisiv
napoleonard

Post by napoleonard »

stai calm. la mine pot zice ca e al 4-lea la rand. in primul am avut +8 si am facut egal. in urmatorul am avut +2 si fac egal. apoi am avut -2, si binenteles ca am furat-o. iar azi am avut +6 si fac egal. eram pe prim loc cu 6 sau 7 pct avans si acum am la fel ca ala de pe 3 :x :cry: ...si am jucat 4-3-3
Image
Power
Assistant Manager

Re: Ma cac in el de 3-4-3 lov si goneste

Post by Power »

be_best wrote:A 2-a oara cand scot cu 4 peste adversar si fac egal...

De data asta am mai avut si aceiasi tactica asa ca nu cred ca mai are cineva vreo explicatie in afara random-ului.

3 - 4 - 3 Formaþie 4 - 3 - 3
Loveºte ºi goneºte Tactici Loveºte ºi goneºte
Cineva spunea ca 3-4-3 kick and rush e cea mai buna tactica. Probabil ca este dar nu devii imun la randomuri iar 4-3-3 e predispusa la asa ceva. Depinde de jucatorii fiecaruia, o tactica buna pentru o echipa nu inseamna ca e buna pentru toate. Acum vreo 2 luni am avut +18 pe linii cu 3-4-3 kickandrush in fata unuia cu 4-3-3 mingi lungi, aveam TS maxim, agresivitatea peste adversar, el nu a folosit ordine individuale, fara eliminari si a iesit... 2-2. Bine ca a fost doar un amical. :wink:

Eu joc numai 4-3-3 si 3-4-3 ambele cu loveste si goneste, 4-3-3 cu mingi lungi ciupea multe puncte cu random dar pierdea la fel de multe chiar cu avans de +5 +10.
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

la 3-4-3 tre sa ai un super atac.. si mijloca si ordin cat mai mic.. pentru a obtine rezultate foarte bune
johnny_a32
Team Board Member

Post by johnny_a32 »

am folosit timp de 2 sezoane 4-4-2 si am avut o tentativa sezonul trecut de a folosi 3-4-3. dupa cateva rezultate nasoale am revenit la 4-4-2.

la inceputul acestui sezon am trecut iar la 3-4-3 si incepe incet, incet sa dea roade. am observat o chestie: nu mai resusesc scoruri mari cu cei pe care sezonul trecut ii spulberam cu tactica 4-4-2, dar, in schimb reusesc victorii importante impotriva unor adversari mai tari ca mine. nu prea am avut random-uri defavorabile cu 3-4-3.

3-4-3 pare o tactica mai "constanta" decat altele. e adevarat insa ca trebuie investit in atac si mijloc.

@be_best, eu zic sa ramai deocamdata pe 3-4-3 ca apar rezultatele. (si cauta niste potcoave, fa matanii, stiu eu, ca poate oi fi mai ghinionist ca altii :lol: :lol: )
Walk on through the wind, walk on through the rain,
Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart,
And you'll never walk alone.
You'll never walk alone.
dardar_3

Post by dardar_3 »

Spawn_9 wrote:la 3-4-3 tre sa ai un super atac.. si mijloca si ordin cat mai mic.. pentru a obtine rezultate foarte bune

Corect,

3 atacanti pentru 3-4-3 de nota minim 70 si varsta maxim 23 de ani costa o avere... :P

Cea mai buna tactica e cea unde iti poti folosi cei mai buni 11 jucatori. E drept ca bonusul cel mare il are 3-4-3. Insa la un zid defensiv sau mingi lungi risti sa pierzi sau sa faci egal intr-un stil de mare campion. :P

Cea mai nesuferita tactica si cea mai scumpa e 4-4-2... :P Insa probabil e dispusa la mai putine randomuri... :D
Diavolo
unicool

Post by unicool »

rog un moderator sa editeze titlul acestui topic si sa-l atentioneze pe numitul best ca aici nu suntem pe giulesti sa ne cacam.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
johnny_a32
Team Board Member

Post by johnny_a32 »

unicool wrote:rog un moderator sa editeze titlul acestui topic si sa-l atentioneze pe numitul best ca aici nu suntem pe giulesti sa ne cacam.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Walk on through the wind, walk on through the rain,
Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart,
And you'll never walk alone.
You'll never walk alone.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Subscriu :lol: :lol: :lol:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
be_best
Team President

Post by be_best »

Da unicool.... m-ai dat pe spate... cu replica ta. E o nevoie fiziologica totodata. :lol:

Acum apropo de tacticile astea... din pacate azi imi lipseau cei mai buni 2 atacanti: aveam 4 suspendati si 4 accidentati.

De ce m-am enervat atat de tare - pentru ca vroiam neaparat sa termin pe primul - dak eram la mijlocul clasamentului nu ma durea asa de tare.

Faza e ca sezonul asta am 1 infrangere si 2 egaluri:
- egalurile le-am facut cu 3-4-3 loveste si goneste: de fiecare data +4 peste adversar
- infrangerea cu 5-3-2 mingi lungi: -1 fata de adversar (am avut defence mult mai mare)

CONLUIZE: Randomul e de partea mea. DOTY ce ma mai face la asta cu accidentarile - saracul.
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S29 - C?
unicool

Post by unicool »

be_best wrote:i:
- egalurile le-am facut cu 3-4-3 loveste si goneste: de fiecare data +4 peste adversar
mie mi se pare ca ai lot mai mult de 4-3-3 sau 5-3-2 decat de 3-4-3.ai 3 SW in lot din care unul iti scoate 68 si nu il folosesti in 3-4-3.pentru mai multe detalii un mesaj la manager unicool si stam de vorba mai pe indelete....asta daca accepti o conversatie cu un stelist. :lol: :lol: :lol: :lol:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
be_best
Team President

Post by be_best »

Stiam ca esti stelist ;) asa ca nu are sens sa ne enervam aman2. :lol:
Mai bine iesim la o bere si vb de SP sau alte chestii;)

Asa, acum de echipa: pt meciul cu pricina am avut suspendati si accidentati niste fundasi si atacanti. Deci mai mult de 3 fundasi de calitate nu aveam (SW nu il puteam folosi pt ca nu mai aveam CF).

Daca am toti titularii echipa potrivita e 5-3-2 avand un singur jucator sub 80 calitate. De obicei ma plimb la astea 3 strategii: 5-3-2, 4-3-3, 3-4-3.

Acum mai aveam oameni doar pt 3-4-3....

Am verificat si cu ASPT: avand toti titularii atat cu 5-3-2 cat si cu 3-4-3 scot 129 nota toatala maxima.
S29 - C?
unicool

Post by unicool »

be_best wrote:Stiam ca esti stelist ;) asa ca nu are sens sa ne enervam aman2. :lol:
nu ma gandeam deloc la o discutie in contradictoriu si daca e asa in nici un caz nu ma gandeam sa vb despre echipele favorite din liga 1.....era vb de o discutie despre echipele de SP.eu ti-am zis ce vad la o privire scurta asupra echipei tale....accidentatii si suspendatii nu ii vad si nu stiu tot timpul ce ai la dispozitie....oricum...ideea e ca trebuie sa privesti in ansamblu si sa speri ca va rasari soarele si pe strada ta.......eu nu am avut parte de random-uri pana acum vreo 2 saptamani intr-o cupa amicala pe bani multi cand am pierdut la penalty desi am avut +8 pe linii....si uite asa din 2 mil si ceva cat trebuia sa iau m-am ales cu jumatate din bani. :lol: :lol: :lol:
be_best
Team President

Post by be_best »

In amicale deja nu ma mai uit la punctaje:p

In legatura cu berile.... cred ca de la sf lui iunie sunt liber: pana atunci serviciu + proiectul de diploma. Nu prea am timp de nmk - de-abia ma mai tin de SP. Asta e si motivul pt care ma oftic ca pierd locul 1 aiurea, mai ales ca in meciul direct l-am batut pe mesterul respectiv.
S29 - C?
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”