Cupa Amicala

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
DoTy
Team President

Cupa Amicala

Post by DoTy »

Mama iei d cupa amicala cum naiba scot cu 7 pcte peste adversar si fac egal mai si pierd la penalty :( tuti mama mati :((
Image
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

sezonul trecut am pierdut la penalty-uri un meci dupa ce am avut +15 pe linii...era semifinala de cupa amicala ...32 de echipe ...taxa 50000 :evil:
cristalqw
Team Manager

Post by cristalqw »

Daca ai avut meci cu un ceh sau un belgian e foarte posibil, pentru ca intervine un factor <<miusja>> care se aplica si le ajuta sa castige.
De ce crezi ca unele skule de romani manageriaza echipe cehesti sau belgiene?Succese :!:
Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted.
www.invictawatch.com
Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Post by Kosmin »

cristalqw wrote:Daca ai avut meci cu un ceh sau un belgian e foarte posibil, pentru ca intervine un factor <<miusja>> care se aplica si le ajuta sa castige.
De ce crezi ca unele skule de romani manageriaza echipe cehesti sau belgiene?Succese :!:
ai bah fugi de aici cu scenariile tale de 2 lei :lol: :lol: fa un film dupa chestiaa sta si o sa vezi ca o sa primesti zmeura de aur :twisted: :twisted: cred ca esti unu care sufera de sentimentu ca romanii sunt marginalizati :lol: :lol:
Skulder
Member of the Soccer Project Association

Post by Skulder »

cristalqw wrote:Daca ai avut meci cu un ceh sau un belgian e foarte posibil, pentru ca intervine un factor <<miusja>> care se aplica si le ajuta sa castige.
wea bv te-ai prins de ce am eu echipa in Belgia Felicitari :twisted:

p.s. cat de imbecil poti sa fi
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”