Cupa Amicala
Moderator: Romanian Moderators
Cupa Amicala
Mama iei d cupa amicala cum naiba scot cu 7 pcte peste adversar si fac egal mai si pierd la penalty
tuti mama mati
(

Daca ai avut meci cu un ceh sau un belgian e foarte posibil, pentru ca intervine un factor <<miusja>> care se aplica si le ajuta sa castige.
De ce crezi ca unele skule de romani manageriaza echipe cehesti sau belgiene?Succese
De ce crezi ca unele skule de romani manageriaza echipe cehesti sau belgiene?Succese
Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted.
www.invictawatch.com
www.invictawatch.com
-
Kosmin
- Member of the Soccer Project Association
ai bah fugi de aici cu scenariile tale de 2 leicristalqw wrote:Daca ai avut meci cu un ceh sau un belgian e foarte posibil, pentru ca intervine un factor <<miusja>> care se aplica si le ajuta sa castige.
wea bv te-ai prins de ce am eu echipa in Belgia Felicitaricristalqw wrote:Daca ai avut meci cu un ceh sau un belgian e foarte posibil, pentru ca intervine un factor <<miusja>> care se aplica si le ajuta sa castige.
p.s. cat de imbecil poti sa fi