Cum pot face ca sa-mi aleg eu ce fel de jucator (ex: pozitia) sa-mi vina.
Mi-a spus tot un manager ca se poate, daca dai vreo oferta intre timp,( pana sa-ti vina un nou jucator de la tineret), unui jucator din lista de transferuri.
Este adevarat?
Centru de tineret?
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
am incercat si eu de vreo 2-3 ori.. o data am reusit.. dar nu cred ca a fost din cauza oferte si nu cumva a fost pur si simplu noroc..
Treaba era sa faci vreo 3-4 oferte.. inainte sati vina juniorul.. cu 2-3 zile.. faci ofertele pentru ce post vrei sati vina... dar din cate stiu eu nu poti sati "programezi" postul jucatorului
Treaba era sa faci vreo 3-4 oferte.. inainte sati vina juniorul.. cu 2-3 zile.. faci ofertele pentru ce post vrei sati vina... dar din cate stiu eu nu poti sati "programezi" postul jucatorului
-
- Team Board Member
Re: Centru de tineret?
acatiste la bisericaCONDLAUR wrote:Cum pot face ca sa-mi aleg eu ce fel de jucator (ex: pozitia) sa-mi vina.
Mi-a spus tot un manager ca se poate, daca dai vreo oferta intre timp,( pana sa-ti vina un nou jucator de la tineret), unui jucator din lista de transferuri.
Este adevarat?

Walk on through the wind, walk on through the rain,
Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart,
And you'll never walk alone.
You'll never walk alone.
Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart,
And you'll never walk alone.
You'll never walk alone.
Eu am ofertyat CB CM si Gk la greu... din toti jucatorii de la centru a venit doar u GK: primul jucator de la centru cand ink nu ofertasem pt portar.
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!