Ca orice soft, si SP are o versiune beta unde se testeaza chestiile inainte sa fie implementate in versiunea oficiala. Din cate stiu eu, versiunea beta are doar 2 divizii. Poate stiu managerii mai vechi altceva.
Razvanica wrote:Ca orice soft, si SP are o versiune beta unde se testeaza chestiile inainte sa fie implementate in versiunea oficiala. Din cate stiu eu, versiunea beta are doar 2 divizii. Poate stiu managerii mai vechi altceva.
are numai 2 si e foarte plictisitoare ca nu prea e miza.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Razvanica wrote:Ca orice soft, si SP are o versiune beta unde se testeaza chestiile inainte sa fie implementate in versiunea oficiala. Din cate stiu eu, versiunea beta are doar 2 divizii. Poate stiu managerii mai vechi altceva.
are numai 2 si e foarte plictisitoare ca nu prea e miza.
Gresit ... sunt 3 divizii (Divizia A cu Diviziile B1 si B2) ... si este distractiv pentru mine ... plus avantajul de a comunica cu alti beta testeri pentru a descoperi niste chestii care sa ne fie de folos cand va fi implementat in jocul oficial
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
teoretic poti afla mai multe despre joc, eu nu m-am bagat in treaba asta ca n-am timp de inca o echipa. desi intr-adevar s-ar putea sa ai de invatat de acolo.
Pai spre deosebire de jocul oficial ... jocul de test nu iti ocupa mult timp ... arunci un ochi observi ceva, discuti cu ceilalti testeri, ce ai aflat bagi la bibilica si gata ... cand se va implementa modificarile din test in jocul oficial deja stii ce ai de facut
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
Good Thor wrote:Pai spre deosebire de jocul oficial ... jocul de test nu iti ocupa mult timp ... arunci un ochi observi ceva, discuti cu ceilalti testeri, ce ai aflat bagi la bibilica si gata ... cand se va implementa modificarile din test in jocul oficial deja stii ce ai de facut
si unde discuti cu ceilalti testeri, e vrun forum special ???