Cum se umple stadionul...
Moderator: Romanian Moderators
Cum se umple stadionul...
O chestiune de incepatori dar incerc sa pricep logica ocuparii locurilor pe stadion:
Sa presupunem ca eu am 10.000 locuri pe stadion. Aleg distributia de bilete 90% -10%.
Presupun ca s-au ocupat 8000 locuri.
Ar fi fost vreo diferenta dak aleg distributia 80% - 20% (ca exemplu)?
Sa presupunem ca eu am 10.000 locuri pe stadion. Aleg distributia de bilete 90% -10%.
Presupun ca s-au ocupat 8000 locuri.
Ar fi fost vreo diferenta dak aleg distributia 80% - 20% (ca exemplu)?
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
S29 - C?
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Cum se umple stadionul...
Din cate stiu eu, procentele respective sunt pentru oaspeti. 10-20% din incasari se duc catre echipa vizitatoare. Pretul la toate biletele sunt setate de tine. Stadionul se umple in functie de baza fanilor si de pretul biletelor selectate de tine.
Diavolo
-
eu ma gandesc ca acest procent sa fie exact ca in realitate...ca spre exemplu intr-un meci Steaua - Rapid se vand ceva bilete(%) si fanilor rapidului...in comparatie cu un meci Steaua - Poli Iasi cand ospetii ar fi mult mai putini...de asemenea ar trebui si un procent mai mic alocat..astfel incat sa se umple stadionul
...ar fi ceva sa fie aceste procente in functie de locul care-l ocupa echipa care te viziteaza, baza fanilor ei, asta atat in liga cat si in cupa...iar in amicale si cupe amicale sa il putem noi alege...
...pe langa asta cu procentu...sa mai fie facut ceva...si anume pt un anumit procent sa fie setat si un pret...sa zicem 80% - 20% ..pret bile 18$ ...s.a.m.d.
e bun si acum cum este setata chestia asta...dar ar fi ceva sa se poata regla astfel % ...si cred ca ar avantaja si economia din punctul de vedere al banilor scosi din vanzarea biletelor
el cred ca se referea...daca in loc de a pune 10% ..ar fi ales 20% pt oaspeti se umplea mai mult...sau veneau mai putini...si asta ma intreb si eu ...de unde stim ca din cele 10% alocate ..se vand toate biletele
?
..acuma ai sa spui ca acel procent reprezinta doar suma din vanzari..nu biletele in sine
in fine, deocamdata asa cu mam zis e ok si cum este acum ...si nu vreau sa visez la implementari de dragul lor
...ar fi ceva sa fie aceste procente in functie de locul care-l ocupa echipa care te viziteaza, baza fanilor ei, asta atat in liga cat si in cupa...iar in amicale si cupe amicale sa il putem noi alege...
...pe langa asta cu procentu...sa mai fie facut ceva...si anume pt un anumit procent sa fie setat si un pret...sa zicem 80% - 20% ..pret bile 18$ ...s.a.m.d.
e bun si acum cum este setata chestia asta...dar ar fi ceva sa se poata regla astfel % ...si cred ca ar avantaja si economia din punctul de vedere al banilor scosi din vanzarea biletelor
dardar_3 wrote:Din cate stiu eu, procentele respective sunt pentru oaspeti. 10-20% din incasari se duc catre echipa vizitatoare. Pretul la toate biletele sunt setate de tine. Stadionul se umple in functie de baza fanilor si de pretul biletelor selectate de tine.
el cred ca se referea...daca in loc de a pune 10% ..ar fi ales 20% pt oaspeti se umplea mai mult...sau veneau mai putini...si asta ma intreb si eu ...de unde stim ca din cele 10% alocate ..se vand toate biletele

..acuma ai sa spui ca acel procent reprezinta doar suma din vanzari..nu biletele in sine
in fine, deocamdata asa cu mam zis e ok si cum este acum ...si nu vreau sa visez la implementari de dragul lor

-
Eu cred ca procentele sunt numarul de bilete alocat fanilor tai si respectiv fanilor adversarului.
Eu stau tot timpul cu 85-15. Poate fanii mei sunt nemultumiti, dar cu siguranta vor veni mai multi fani ai adversarului care platesc bilet. Mai ales acum ca am satisfactia fanilor mica si joc cu adversari mai bine clasati ca mine.
Si mai este faza cu numarul biletelor vandute mai mare decat numarul locurilor pe stadion, aici nu mai inteleg. Nu mai stiu unde am vazut asta , la ce echipa ...
Eu stau tot timpul cu 85-15. Poate fanii mei sunt nemultumiti, dar cu siguranta vor veni mai multi fani ai adversarului care platesc bilet. Mai ales acum ca am satisfactia fanilor mica si joc cu adversari mai bine clasati ca mine.
Si mai este faza cu numarul biletelor vandute mai mare decat numarul locurilor pe stadion, aici nu mai inteleg. Nu mai stiu unde am vazut asta , la ce echipa ...
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Adik pentru mine e mai bine sa pun 100% - 0%: asa nu se mai duc bani si la adversar?dardar_3
Post subject: Re: Cum se umple stadionul...
Din cate stiu eu, procentele respective sunt pentru oaspeti. 10-20% din incasari se duc catre echipa vizitatoare. Pretul la toate biletele sunt setate de tine. Stadionul se umple in functie de baza fanilor si de pretul biletelor selectate de tine.
Mai exact - banii veniti de la fanii adversarului se intorc la el sau o parte vin si la mine?
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S29 - C?
S29 - C?
-
banii la adversari sunt aceeasi. acolo e proportia de fani. 90 ai tai 10 ai adversarului. in functie de satisfactia fanilor(a lui si a ta) pui aceea proportie.
stadionul se umple cu un pret al biletului corect
stadionul se umple cu un pret al biletului corect

Revenit 

Hey Kenny ce mai faci?
Numai bine!
Acum despre topic: pai dak adversarul primeste aceiasi suma indiferent de aceasta proportie(desi nu are nici o logica) e bine sa pui un procent destul de mare si la el (poate numarul de fani e mai mare). In acelasi timp dak banii pe care ii primeste depind de proportie e bine sa pui procent mai mare la echipa proprie.
Stie cineva asta?
Numai bine!
Acum despre topic: pai dak adversarul primeste aceiasi suma indiferent de aceasta proportie(desi nu are nici o logica) e bine sa pui un procent destul de mare si la el (poate numarul de fani e mai mare). In acelasi timp dak banii pe care ii primeste depind de proportie e bine sa pui procent mai mare la echipa proprie.
Stie cineva asta?
S29 - C?
S29 - C?
-
Numai bine!
sunt in pauza
deci iti spun sigur, el primeste aceasi bani. daca pui 100-0 sau dak pui 85-15. el la fel primeste. pt tine conteaza doar sa fie stadionu plin, nu trebuie sa te influenteze cati spectatori are el pe stadionul tau, oricum, dak tu pui 100-0, dar d la tine vin 87(pt k ai satisfactia scazuta sa zicem), restul de 13, daca vin, vor fi ai adversarului. intelegi? dak pretul este corect, stadionul va fi plin
Edit: eu am patit, am pus 5%pt adversar, iar la meci a avut 8%

sunt in pauza

deci iti spun sigur, el primeste aceasi bani. daca pui 100-0 sau dak pui 85-15. el la fel primeste. pt tine conteaza doar sa fie stadionu plin, nu trebuie sa te influenteze cati spectatori are el pe stadionul tau, oricum, dak tu pui 100-0, dar d la tine vin 87(pt k ai satisfactia scazuta sa zicem), restul de 13, daca vin, vor fi ai adversarului. intelegi? dak pretul este corect, stadionul va fi plin
Edit: eu am patit, am pus 5%pt adversar, iar la meci a avut 8%

Last edited by kennyanu on Thu Jan 08, 2009 2:11 pm, edited 1 time in total.
Revenit 

Treaba e cam asa. Adversarul primeste tot timpul acelasi procent din incasari (era parca 50% pentru cupa SP, 10% pentru liga si 5% pentru amicale si cupe amicale). Procentul pe care il putem seta noi de pe pagina cu stadionul este procentul de bilete pe care il dam la adversari. Spre exemplu, daca joci acasa cu un bot si ii dai 10% din bilete, chiar daca pui un pret mic si fanii tai cumpara tot, stadionul nu va fi plin, o sa ai 10% din locuri neocupate. De asemenea, daca joci cu o echipa care are multi fani iar fanii echipei tale nu sunt prea multumiti, e bine sa dai un procent mai mare adversarului.
LE: M-am uitat acum si am vazut spectatori si la echipe de boti daca au baza fanilor suficient de mare.
Nu cred ca e adevarat. Din cate stiu eu, biletele adversarului nu se impart la fanii echipei gazda. Cel mai simplu e sa te uiti la un meci cu un bot, ca de la aia nu vin niciodata spectatori. Daca le dai 10% din bilete or sa fie cel putin 10% din locuri goale (cel putin asa e la mine).kennyanu wrote: dak pretul este corect, stadionul va fi plin
LE: M-am uitat acum si am vazut spectatori si la echipe de boti daca au baza fanilor suficient de mare.
Harder, better, faster, stronger
Acum am inteles!
Nu conteaza proportia de bilete conteaza doar sa ai stadionul plin ei luand un procent din vanzari!
TOPIC INCHIS
Nu conteaza proportia de bilete conteaza doar sa ai stadionul plin ei luand un procent din vanzari!
TOPIC INCHIS
S29 - C?
S29 - C?
-
Re: HI
Nu - e imposibil!
S29 - C?
S29 - C?
nu m-am gandit la asta. eu nu cred ca am avut vreodata mai mult de 5000 in general sunt in jur de 4000. daca nu uit o sa pun la un meci un pret foarte mic la bilete sa vad ce se intampla.