pierd puncte fff importante cu randomul asta...

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

mac
Team Manager

pierd puncte fff importante cu randomul asta...

Post by mac »

Chiar nu înţeleg ce se întâmplă? ... pana unde poate merge randomul asta ?? în fiecare joc împotriva ... Am 4 jocuri terminate la egalitate, când am fost peste adversar cu 8, 10 puncte ... pur şi simplu nu se face nimic cu aceste greşeli ??... Pur si simplu nu vede nimeni ce se intampla? te termina psihic după ce muncesti 1 an adevarat sa faci o echipa competitiva de A .... sa se joace cu tine in E, in lupta cu niste echipe pe care practic trebuie sa le inving cu jumate de echipa.... ruşine cu randomul asta care face mai mult decat al 12-lea jucator+arbitru ... nu ma mai mir de ce altii strigau in gura mare ca randomul isi face de cap cum vrea. Sa patesti acelasi lucru in 4 meciuri din care 3 de reclamat si in decurs de 6-7 jucate eu zic ca e prea mult. Nu prea scriu eu pe forum dar asta ma infuriat la culme...un joc de ***********:evil: :evil: :evil:

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=33
Member of the Soccer Project Association
kennyanu

Re: pierd puncte fff importante cu randomul asta...

Post by kennyanu »

tati...nu ai pus link-urile cum trebuie :)

PS: incearca sa joci fara tactica cand adversarul joaca mingi lungi :)
Revenit :)
Razvanica

Post by Razvanica »

mac wrote:pur şi simplu nu se face nimic cu aceste greşeli ??...
Nu sunt greseli. Asa e jocul. Ti-au zis si oamenii pe global, nu poti avea random pentru tine, pentru ca tu esti mai bun. Plus ca are dreptate si Notwell, ai ratat in fiecare meci 11m. Se vede ca a fost pur si simplu vorba de ghinion, nu ai de ce sa te superi. Asa cum zice si kenny, incearca sa mai variezi ceva la tactica, la stil. Oricum o sa promovezi fara probleme... Uite ce a patit cipriansimi si altii. Chiar si eu am avut random aiurea in ultimele 2 meciuri (un egal cu +4 si o infrangere cu 2 rosii direct). Asta e acum, simti si tu adrenalina dupa atatea sezoane de lancezeala :lol:
Harder, better, faster, stronger
cipriansimi

Post by cipriansimi »

sezonul trecut am facut 11 egaluri jucand doar cu formatia 3-4-3 cu loveste si goneste si in cea mai mare parte a meciurilor eram peste adversar pe linii :lol:

sezonul acesta am inceput sa diversific formatiile si am avut 2 sau 3 randomuri in favoarea mea si unul impotriva (clar de tot) :lol:

@mac la ce echipa ai nici sa nu-ti faci probleme in privinta calificarii, chiar de pe locul 1 mai ales daca stai bine cu TS-ul
mac
Team Manager

Post by mac »

ken e de la nerviiiiiii :

razvane m-am incalzit prea tare dintr-o data cu hotiile astea ... da-o in masa ... chiar si cu loviturile alea

ciprinele vreau sa stau fara griji pana prin C,B la cat am muncit pentru echipa asta nu sa am emotii si sa fiu pe locul 3 dupa 10 etape din E cu niste subclasati

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
cipriansimi

Post by cipriansimi »

in primele 2 meciuri jucatorii care au ratat penalty baga-i in cantonament vreo 2-3 saptamani :lol:

in meciul 3 mi se pare ca ai fortat putin cu agresivitatea contra unui adversar clar inferior tie ... eu as fi jucat cu agresivitate sub 185.

http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... i+castigat
Razvanica wrote:Dar daca intr-un meci anume eu joc cu 220 si iau un rosu, iar tu joci cu 200 si ei si tu un rosu, cred ca eu sunt mai castigat...
jucai agresivitate 100 si stiai una si buna :lol:

ultimul meci jaf la drumul mare :| :shock:
Last edited by cipriansimi on Tue Jan 26, 2010 9:04 pm, edited 2 times in total.
calin_g

Post by calin_g »

@mac : referitor la meciul cu sancho ... umbla vorba ca ar fi micsorat sjarel plafonul agresivitatilor adunate fara sa spuna.. de asta probabil se iau rosii cu 190-200 agresivitate. eu unul joc de ceva timp cu 185-190 maxim si tot mai iau din cand in cand cate un rosu :(

"razvane m-am incalzit prea tare dintr-o data cu hotiile astea ... " nu e cam dura exprimarea? ("hotiile"), chiar crezi ca sta sjarel sau vreunul din oamenii lui si modifica rezultate?

cat despre random, eu cred ca o data ce or sa inceapa emotiile (fie ele in C sau B sau ma rog..), o sa ai parte si de randomuri favorabile :)
SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
Razvanica

Post by Razvanica »

calin_g wrote:umbla vorba ca ar fi micsorat sjarel plafonul agresivitatilor adunate fara sa spuna..
:lol: :lol: Hai ca asta e buna. Pot sa te asigur ca din sezonul 20 pana acum nu s-a schimbat nimic la agresivitate.
cipriansimi

Post by cipriansimi »

legat de agresivitate

asta e o parere persoanala, ce am obeservat in ultimult timp la echipa mea

:arrow: sub 180agr / 30% sanse de a lua 2 cartonase galbene acelasi jucator
:arrow: 182 / 40 %
:arrow: 184 / 50%
:arrow: 186 / 60%
:arrow: 188 / 65%
:arrow: 190 / 70% sanse de a lua direct roshu
:arrow: 192 / 75%
:arrow: 194 / 80%
:arrow: 196 / 85%
:arrow: 198 / 90%
:arrow: 200 / 95%
:arrow: peste 200 / 100%

am putea face o statistica pana la sf acestui sezon legat de agresivitate (separat in liga, amicale si cupe amicale)
mac
Team Manager

Post by mac »

Pai e normal sa le numesc "HOTII" cand ti se intampla chiar asa, sa ai 10 puncte peste adversar si te joaca randomul. Ala are 11 jucatori, a platit si arbitrul, mai vine si randomul care tine cu el, daca mai joaca si acasa si mai are si public prezent :)))... ce mama masii. Da frate sunt deacord cu un random in cazul a 1-2 maxim 3 puncte peste sau sub, dar nu la 8 sau 10. De ce am mai investit eu atatia bani in jucatori care sa scoata note mari si neagresivi ?? Ca sa castig fara pb daca se poate sau cu pb cat mai mici ... ca de altfel imi luam si eu jucatori cu calitate ascunsa 65 si erau la jumate de pret la aceeasi calitate globala, imi luam agresivi de 70 minim si atunci POATE randomul asta nenorocit tinea si cu mine ... pfff hai nb
calin_g

Post by calin_g »

Razvanica wrote:
calin_g wrote:umbla vorba ca ar fi micsorat sjarel plafonul agresivitatilor adunate fara sa spuna..
:lol: :lol: Hai ca asta e buna. Pot sa te asigur ca din sezonul 20 pana acum nu s-a schimbat nimic la agresivitate.
nu stiu, n-am zis-o eu, habar n-am cine, treaba lor, eu nu ma bag, eu is om cuminte, la locul meu.. :mrgreen: :lol: asa am auzit pe-aici pe forum.. gurile rele baga zazanie intre oamenii de omenie..
cipriansimi wrote: am putea face o statistica pana la sf acestui sezon legat de agresivitate (separat in liga, amicale si cupe amicale)
is curios cine se ofera de cobai pentru agresivitatea peste 200.. ca eu unul nu ma bag la asa ceva :P
SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
cipriansimi

Post by cipriansimi »

calin_g wrote: is curios cine se ofera de cobai pentru agresivitatea peste 200.. ca eu unul nu ma bag la asa ceva :P
cineva din ligile inferioare sau cineva care e in reconstructie totala :lol:
EmmY
Team Manager

Post by EmmY »

Accidentarile sunt tot random ?! Pentru ca am avut 6 accidentari in 5 zile :shock: si toti cei accidentati aveau peste 88 conditie , si un maseor de 100 % .
Kosmin

Post by Kosmin »

calin_g wrote:
Razvanica wrote:
nu stiu, n-am zis-o eu, habar n-am cine, treaba lor, eu nu ma bag, eu is om cuminte, la locul meu.. :mrgreen: :lol: asa am auzit pe-aici pe forum.. gurile rele baga zazanie intre oamenii de omenie..
cipriansimi wrote: am putea face o statistica pana la sf acestui sezon legat de agresivitate (separat in liga, amicale si cupe amicale)
is curios cine se ofera de cobai pentru agresivitatea peste 200.. ca eu unul nu ma bag la asa ceva :P
in cupa am jucat cu 218 si n-am luat rosu , ieri intr-un meci amical am jucat cu 220 si tot n-am luat rosu, si am mai jucat de vreo 2-3 ori asa si n-am luat rosu :mrgreen: :mrgreen:
Razvanica

Post by Razvanica »

calin_g wrote:is curios cine se ofera de cobai pentru agresivitatea peste 200.. ca eu unul nu ma bag la asa ceva :P
Am eu multe meciuri peste 200. Nu am mai jucat de mult cu 215-220 dar peste 200 joc constant.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”