Cateva intrebari

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
Miyako
Assistant Coach

Cateva intrebari

Post by Miyako »

Salutare.Sunt de cateva zile activ pe SP si am citit in mare forumul cu tot ce e mai important.
Totusi, mai am cateva nelamuriri.

Una din ele e:jucatorii se refac dupa fiecare simulare de meci sau dupa o zi reala?
Nu-mi vin momentan tin minte celelalte intrebari dar am sa folosesc acest thread sa le pun.
cro1981
Member of the Soccer Project Association

Re: Cateva intrebari

Post by cro1981 »

se refac doar la prima simulare a zilei 05:00
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
Miyako
Assistant Coach

Post by Miyako »

Am inteles si am si vazut azi.
Alta intrebare:Cum reusiti sa transferati un jucator bun?Tocmai am luat un jucator de 70+ care parea promitator, una din calitatile de baza era de 100% si totusi dupa ce l-am luat am vazut ca e varza...Astept sa se refaca sa-l joc 1-2 meciuri sa ma conving dar asa pare pana acum :(
Deci voi cum va dati seama daca merita cumparat sau nu jucatorul? :)
cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Post by cercel_jr »

Pai depinde. Ar fi 2 cazuri.

1. Il cumperi pt a-l pune direct in echipa sa joace. Ai nevoie de performanta lui maxima. Pt performata maxima trebuie jucat un meci cu 100% coditie si 100% moral, ordinul lui individual si trebuie sa fie antrenat complet. Ordinul individual il poti afla de aici: http://www.battle-strategy.com/sp_player.aspx (urmezi instructiunile de acolo), la fel iti spune si performanta maxima din acel moment.
Acum e greu sa afli daca e antrenat complet sau nu. De obicei un jucator cu skiluri peste 50 este plafonat, adica nu se va mai antrena la acele skiluri. Sunt si cazuri in care nu e plafonat, destul de rar. De obicei un jucator de pe piata cu calitate globala peste 70% cam este plafonat. Inca o chestie, rezistenta unui jucator ajunge cel putin la 67 (in cel mai rau caz). Si agresivitatea e importanta cu cat e mai mica cu atat e mai bine.

2. Il cumperi tanar neantrenat, il antrenezi si poate, cu noroc ajunge o vedeta. Aici ai nevoie in primul rand de hiden skill pe care il afli de aici: http://www.battle-strategy.com/sp_player.aspx , o sa afli multe despre jucator de la acel link (preturile NU sunt exacte). Si la fel trebuie sa tii minte si aici ca un skill de peste 50 e posibil sa fie plafonat. Skilurile bune ar fi undeva peste 80 sa zic. Cele 2 skiluri principale valoreaza dublu, deci ar fi bine ca astea sa fie mari. Desigur agresivitatea e importanta cu cat e mai mica cu atat e mai bine.

Acum despre jucatorul tau, joacal un meci cu moral 100% si conditie 100%.

Ar mai fi de mentionat ca un jucator are performanta maxima intre 21-29 de ani, la portari 23-?30? (la portar nu mai stiu exact).
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
gabitza23
Team Board Member

Post by gabitza23 »

cercel_jr wrote:Ar mai fi de mentionat ca un jucator are performanta maxima intre 21-29 de ani, la portari 23-?30? (la portar nu mai stiu exact).
la portar intre 23-32
Manager: Gabitza23
Team : Bombalaii Zalau
Division : A
Miyako
Assistant Coach

Post by Miyako »

cercel_jr wrote:Pai depinde. Ar fi 2 cazuri.

1. Il cumperi pt a-l pune direct in echipa sa joace. Ai nevoie de performanta lui maxima. Pt performata maxima trebuie jucat un meci cu 100% coditie si 100% moral, ordinul lui individual si trebuie sa fie antrenat complet. Ordinul individual il poti afla de aici: http://www.battle-strategy.com/sp_player.aspx (urmezi instructiunile de acolo), la fel iti spune si performanta maxima din acel moment.
Acum e greu sa afli daca e antrenat complet sau nu. De obicei un jucator cu skiluri peste 50 este plafonat, adica nu se va mai antrena la acele skiluri. Sunt si cazuri in care nu e plafonat, destul de rar. De obicei un jucator de pe piata cu calitate globala peste 70% cam este plafonat. Inca o chestie, rezistenta unui jucator ajunge cel putin la 67 (in cel mai rau caz). Si agresivitatea e importanta cu cat e mai mica cu atat e mai bine.

2. Il cumperi tanar neantrenat, il antrenezi si poate, cu noroc ajunge o vedeta. Aici ai nevoie in primul rand de hiden skill pe care il afli de aici: http://www.battle-strategy.com/sp_player.aspx , o sa afli multe despre jucator de la acel link (preturile NU sunt exacte). Si la fel trebuie sa tii minte si aici ca un skill de peste 50 e posibil sa fie plafonat. Skilurile bune ar fi undeva peste 80 sa zic. Cele 2 skiluri principale valoreaza dublu, deci ar fi bine ca astea sa fie mari. Desigur agresivitatea e importanta cu cat e mai mica cu atat e mai bine.

Acum despre jucatorul tau, joacal un meci cu moral 100% si conditie 100%.

Ar mai fi de mentionat ca un jucator are performanta maxima intre 21-29 de ani, la portari 23-?30? (la portar nu mai stiu exact).
Ok.De ba ttle strategy stiu si il folosesc de obicei.Vad ca mi-am luat teapa cu asta pt ca la experienta 100% poate juca maxim de 63 :( Cred ca am sa-l joc oricum pt ca e mai bun fata de ce am pana acum si e si tanar( doar 20 de ani).
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”