Vand echipa foarte buna - ieftin - doar 100 lei !!! Echipa mea se cheama Dinamo Marasesti, sunt manager din 2006. In prezent ocup locul 1 in Divizia E 49, la 12 puncte distanta fata de locul 2. Am in total 28 jucatori, respectiv : 3 portari, 3 LB, 3 CB, 3 SW, 3 RB, 3 LM, 3CM, 3 RM si 4 CF. Cu aceasta echipa tanara, proaspat reconstruita joc ca sistem de joc 5-3-2, zid defensiv. Cel mai mare avantaj al echipei mele este ca am aproape toti jucatorii cu agresivitate sub 5 %, doar unul e cu 6%(portar). Deci nu gasesti nici un jucator cu agresivitate mai mare de 5% in echipa mea, si eu joc la orice meci din liga, cupa sau amical folosind totodeauna agresivitatea echipei de 100%, chiar daca arbitrul are strictete de 100%, fara a primi cartonase rosii, ceea ce reprezinta un mare atu fata de celelalte echipe care nu pot sa joace totdeauna cu agresivitate asa de mare. Fara sa fiu prea subiectiv, cred ca echipa mea are mare viitor, jucatorii sunt tineri, cu varste cuprinse intre 18-23 ani. Doar portarii au 26 ani ( 2 din ei) si 28 ani - al treilea, dar se stie ca portarii obtin performante mai bune la varste mai inaintate. Astazi am scos la meciul din liga, in deplasare, total pe linii 134 !! Am baza fanilor de 40.900 si am 32.000 locuri. Bafta tuturor si La multi ani!!
Last edited by
nasonex on Sun Jan 13, 2013 9:28 am, edited 2 times in total.
Echipa mea - Dinamo Gugesti