Conteaza?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
User avatar
Cosmynutz
Team Manager
Posts: 129
Joined: Thu Mar 15, 2007 2:43 pm
Location: Cosmin Stadium
Contact:

Conteaza?

Post by Cosmynutz » Fri Mar 24, 2017 2:05 pm

Am si eu cateva mici nelamuriri in ceea ce priveste jocul.

1. In prezent echipa mea este una 'globala'. Portar din Romania, Fundas din China, Mijlocas din America, Atacant din Brazilia s.a.m.d. Mai pe scurt, fiecare jucator provine dintr-o tara. Am vazut multe echipe ce au jucatori precum ai mei, fiecare cu tara lui. In schimb am vazut si cativa manageri ce si-au construit echipe cu o ratie de peste 65-70% a jucatorilor din aceeasi tara.
Poate da echipa un randament mai bun daca jucatorii provin din aceeasi tara in mare parte?

2. Pentru un antrenament mai bun sau pentru o recuperare mai buna la o accidentare, antrenorul, doctorul trebuie sa fie mai in varsta? Adica un membru din staff-ul echipei da un randament mai bun daca este mai in varsta decat unu' la inceput de drum? Sau conteaza doar ca, calitatea sa fie de 100%?

3. In meciuri amicale / cupe amicale, majoritatea ne inscriem pentru a creste jucatori tineri. Conteaza rezultatul meciului? Un jucator tanar poate creste mai repede daca meciurile amicale sunt castigate de echipa ta?

Multumesc!

User avatar
andrei.g
Team Manager
Posts: 100
Joined: Sat Mar 26, 2016 10:33 am

Re: Conteaza?

Post by andrei.g » Sat Mar 25, 2017 9:15 am

1. Nu conteaza nationalitatea
2. Membrii staff-ului nu au experienta ca jucatorii. Daca sunt la 100%, ar trebui sa dea acelasi randament pe termen lung indiferent de varsta
3. In meciuri jucatorii isi imbunatatesc experienta. Skillurile sunt predeterminate si nu sunt influentate de cate meciuri joaca, de tipul de meci sau de rezultatul meciurilor. Singurul lucru pe care-l poate influenta rezultatul si/sau tipul de meci este spiritul echipei, in sensul ca va creste mai mult sau mai putin in functie de variabilele astea. La un meci de cupa castigat creste mai mult decat la un meci amical castigat, iar daca e sa comparam rezultatele in acelasi tip de meci, de exemplu in campionat, o victorie va creste mai mult spiritul decat un egal. Deci mai pe scurt, meciurile si rezultatele lor nu influenteaza skillurile jucatorilor, doar experienta lor.

Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”