Page 1 of 1

Preturi mari

Posted: Sun Nov 26, 2017 9:00 am
by vladm97
Vad ca preturile jucatorilor sunt destul de mari. Voi cam ce bugete aveti si cam cat castigati pe sezon?

Re: Preturi mari

Posted: Wed Dec 13, 2017 7:46 pm
by julyano3
eu am reusit sa strang la un moment vreo 600mil apoi m-am lasat de joc si a trebuit sa o iau de la 0. Pana acum am tot strans bani , iar acum am bagat ceva bani in jucatori si am promovat in E acum unde doresc sa raman,am vreo 40 mil,dar mai trebuie sa cumpar 2-3 jucatori,unul fiind CM ( sper sa gasesc cat mai ieftin si bun )
sunt fericit ca am dus stadionul la 24k,evident este putin,insa pentru ce performante am avut sunt foarte multumit si sunt in continua dezvoltare.
Da,ai dreptate,de ceva timp ( destule sezoane ) pretul la jucatori a explodat pentru ca sunt din ce in ce mai putini manageri deci mai putini jucatori,ceea ce ii face mai rari si mai scumpi

Re: Preturi mari

Posted: Mon Mar 04, 2019 11:35 pm
by Sevi*K
ce nu înțeleg eu e că de ce, de exemplu, SW sunt așa ieftini - pomană -, pe când un CB/ CM ajunge să te falimenteze...

Re: Preturi mari

Posted: Thu Mar 07, 2019 10:52 pm
by Razvanica
E normal, SW sunt folositi doar in sisteme cu 5 fundasi (5-4-1 si 5-3-2), sisteme folosite de foarte putine echipe. CB si CM sunt necesari in absolut toate sistemele de joc, deci toata lumea are nevoie de astfel de jucatori. Cum oferta e cam aceeasi pe fiecare post, preturile jucatorilor pe posturile cu cerere mare sunt mai importante.

Re: Preturi mari

Posted: Mon Mar 18, 2019 5:57 am
by andrei.g
Nu stiu cat mai e de balansata oferta in momentul de fata. Eu nu am avut nicio problema sa-mi gasesc 2-3 CF buni, dar la capitolul CB pur si simplu nu gasesc nimic ok de cateva sezoane, sau daca gasesc se platesc 100+ mil. Tind sa cred ca jocul nu are niciun sistem de balansare a numarului jucatorilor care vin de la juniori in functie de posturile deficitare. Cred ca vin random si in timp s-au creat diferente pe anumite posturi.

Re: Preturi mari

Posted: Mon Mar 18, 2019 3:59 pm
by Razvanica
Pai e clar ca jucatorii care vin de la centru sunt distribuiti aleatoriu uniform pe toate pozitiile, fara sa urmareasca in vreun fel cererea de pe piata. Probabilitatea sa primesti un SW sau un CM e aceeasi. Mereu au fost pozitii mai scumpe decat altele in jocul asta. Doar ca nu erau preturile asa extreme, fiindca erau mai multi manageri, deci mai multi jucatori de calitate, veniti de la centre de tineret. Acum, daca iti vine un CM cu agresivitate mica de la centru, e ca si cum ai fi castigat la loto :)