In momentul de fatza am - o suma destul de importanta la buget, dupa cat timp imi va bana echipa dak nu redresez situatia?
Sau ce se va intampla?
mi se va trimite vreun mesaj de avertizare inainte..?
Multumesc anticipat
Cat timp poti sa stai pe minus cu bugetul?
Moderator: Romanian Moderators
-
- Groundsman
2 milioane
am vazut echipa si cu - 2 mil si inca nu era inchisa
-
- Member of the Soccer Project Association
in reguli atat avem:
"Banii: sunt foarte importanţi în SoccerProject. Sunt folosiţi pentru a plăti salarii, cumpăra jucători, extinde stadionul, angaja personal şi multe altele. Fii sigur că ţii clubul sănătos financiar.
Împrumuturi: Dacă ai nevoie urgentă de bani poţi oricând să faci un împrumut. Ţi se va da o sumă de bani care o vei plăti inapoi treptat.
Datorii: Dacă nu mai ai bani sau ai datorii, nu o să poţi face nimic. Singurul mod de a consuma bani este de a face un împrumut mai întâi. Trebuie să plăteşti dobânda desigur. Dacă ai prea multe datorii, ai 7 zile să te refaci, altfel vei fi concediat."
cam vag... nici o limita, ceva acolo...
"Banii: sunt foarte importanţi în SoccerProject. Sunt folosiţi pentru a plăti salarii, cumpăra jucători, extinde stadionul, angaja personal şi multe altele. Fii sigur că ţii clubul sănătos financiar.
Împrumuturi: Dacă ai nevoie urgentă de bani poţi oricând să faci un împrumut. Ţi se va da o sumă de bani care o vei plăti inapoi treptat.
Datorii: Dacă nu mai ai bani sau ai datorii, nu o să poţi face nimic. Singurul mod de a consuma bani este de a face un împrumut mai întâi. Trebuie să plăteşti dobânda desigur. Dacă ai prea multe datorii, ai 7 zile să te refaci, altfel vei fi concediat."
cam vag... nici o limita, ceva acolo...
S3: 2 in F.230 ||S4: 10 in E.77 ||S5: 3 in E.77
S6: 1 in E.77 ||S7: 1 in D.26 ||S8: 2 in C.9
S9: primu roman in B: 13 in B.3
S10: 7 in C.7 || S11: 5 in C.7 ||S12: 15 in C.7
S13: 7 in D.20 ||S14: 15 in D.20 ||S15: 1 in E.59
S6: 1 in E.77 ||S7: 1 in D.26 ||S8: 2 in C.9
S9: primu roman in B: 13 in B.3
S10: 7 in C.7 || S11: 5 in C.7 ||S12: 15 in C.7
S13: 7 in D.20 ||S14: 15 in D.20 ||S15: 1 in E.59