As dori sa verific sistemul meu ... este vorba de sistemul Challenge League conceput ca sistem de calificare in Champions League ... acest turneu de verificare se va numi Challenge Cup
In caz ca acest sistem se dovedeste viabil si placut managerilor acest sistem va fi inscris in programul cu turneele oficiale de calificare in Champions League

... si atunci acest turneu se va transforma din Challenge Cup in Challenge League
Pentru acest turneu nu este nevoie de bani pentru taxa de participare

... si am nevoie de 16 manageri dintre care 4 sa fie dispusi sa participe la organizare

[/quote]
In primul rand as vrea sa stiu care este sistemul tau? Pe urma de ce esti asa de sigur ca va fi inscris in programul turneelor oficiale de calificare in Ch.L? Si mai pe urma ... sunt pentru a se juca cat mai multe turnee (in afara SP pe bani) in care sa participe NUMAI ECHIPE ROMANESTI! deci OK. Dar.... acum incearca budist sa dea drumul Cupe Romaniei ed.4 din care vor rezulta 2 participante in Ch.L., imediat va urma Cupa Prieteniei - ed.2 - a lui acciduzzo- (care va dura destul de mult) din care se califica "celelalte reprezentante ale noastre in Ch.L." - cel putin asta a fost stabilit pana acum. Deci...
Concluzii:
- parerea mea ca nu poti ACUM sa fixezi singur daca si cate echipe din turneul tau ne vor reprezenta pe noi romanii in Ch.L;
- vorbeste cu budist SI IN SPECIAL cu acciduzzo daca sunt de acord sa iti dea din locurilor lor calificante... primul vizat e accid pentru ca din cupa lui se vor califica 4-6 echipe pentru editia viitoare a Ch.L
- daca ajungi la un rezultat si obtii un raspuns pozitiv, ar trebui ca aceasta cupa a ta sa se desfasoare IN RETURUL campionatului ... acum ar fi prea mare aglomeratia de cupe amicale importante!
- de ce ai nevoie DOAR de 16 menageri? daca numai 16 echipe vor participa la cupa ta nu e reprezentativa, deci.... (totusi acesta ultima observatie poate sa ramana in suspensie pana cand ne spui si noua care e sistemul de organizare al cupei tale).
Te astept cu lamuririle...
-