Challenge Cup - Turneu de verificare

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Vreti sa participati la un turneu de verificare ?

Da
11
65%
Nu
6
35%

Total votes: 17

Good Thor
Member of the Soccer Project Association

Challenge Cup - Turneu de verificare

Post by Good Thor »

Salut manageri,

As vrea sa stiu daca sunteti dispusi sa participati la un turneu de de verificare :lol:

As dori sa verific sistemul meu ... este vorba de sistemul Challenge League conceput ca sistem de calificare in Champions League ... acest turneu de verificare se va numi Challenge Cup 8)

In caz ca acest sistem se dovedeste viabil si placut managerilor acest sistem va fi inscris in programul cu turneele oficiale de calificare in Champions League :) ... si atunci acest turneu se va transforma din Challenge Cup in Challenge League 8)

Pentru acest turneu nu este nevoie de bani pentru taxa de participare :) ... si am nevoie de 16 manageri dintre care 4 sa fie dispusi sa participe la organizare :)
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
Marius
Team Board Member

Post by Marius »

am votat "DA".
problema e ca acum sunt meciuri de campionat, vin meciuri in cupa lui budist si eu sunt si intr-o cupa mica. la mine programul e fff aglomerat ( mai am si amicale ). as participa dar ideea e sa il facem candva cand e mai mult timp liber.
cu organizarea eu nu pot ajuta intru-cat timpul meu liber urmeaza sa se diminueze foarte mult.
In fiecare zi joc sah cu destinul : eu mut o piesa alba, el una neagra.
Good Thor

Post by Good Thor »

Oki Marius ... fii sigur ca nu voi organiza pe perioada asta aglomerata :lol:

Si acum informatii suplimentare: Cei care doresc sa participe la organizarea acestui turneu obligatoriu sa aiba posibilitatea de a organiza o Cupa Amicala (din aia cu maxim 4 cluburi) 8)
danbigplayer
Team Board Member

Re: Challenge Cup - Turneu de verificare

Post by danbigplayer »

As dori sa verific sistemul meu ... este vorba de sistemul Challenge League conceput ca sistem de calificare in Champions League ... acest turneu de verificare se va numi Challenge Cup 8)

In caz ca acest sistem se dovedeste viabil si placut managerilor acest sistem va fi inscris in programul cu turneele oficiale de calificare in Champions League :) ... si atunci acest turneu se va transforma din Challenge Cup in Challenge League 8)

Pentru acest turneu nu este nevoie de bani pentru taxa de participare :) ... si am nevoie de 16 manageri dintre care 4 sa fie dispusi sa participe la organizare :)[/quote]

In primul rand as vrea sa stiu care este sistemul tau? Pe urma de ce esti asa de sigur ca va fi inscris in programul turneelor oficiale de calificare in Ch.L? Si mai pe urma ... sunt pentru a se juca cat mai multe turnee (in afara SP pe bani) in care sa participe NUMAI ECHIPE ROMANESTI! deci OK. Dar.... acum incearca budist sa dea drumul Cupe Romaniei ed.4 din care vor rezulta 2 participante in Ch.L., imediat va urma Cupa Prieteniei - ed.2 - a lui acciduzzo- (care va dura destul de mult) din care se califica "celelalte reprezentante ale noastre in Ch.L." - cel putin asta a fost stabilit pana acum. Deci...
Concluzii:
- parerea mea ca nu poti ACUM sa fixezi singur daca si cate echipe din turneul tau ne vor reprezenta pe noi romanii in Ch.L;
- vorbeste cu budist SI IN SPECIAL cu acciduzzo daca sunt de acord sa iti dea din locurilor lor calificante... primul vizat e accid pentru ca din cupa lui se vor califica 4-6 echipe pentru editia viitoare a Ch.L
- daca ajungi la un rezultat si obtii un raspuns pozitiv, ar trebui ca aceasta cupa a ta sa se desfasoare IN RETURUL campionatului ... acum ar fi prea mare aglomeratia de cupe amicale importante!
- de ce ai nevoie DOAR de 16 menageri? daca numai 16 echipe vor participa la cupa ta nu e reprezentativa, deci.... (totusi acesta ultima observatie poate sa ramana in suspensie pana cand ne spui si noua care e sistemul de organizare al cupei tale).
Te astept cu lamuririle...
-
Good Thor

Post by Good Thor »

LOOL

In primul rand am spus ca vreau sa testez ... deci nu sunt asa de sigur cum crezi tu! De aia am scris urmatorul text "In caz ca acest sistem se dovedeste viabil si placut managerilor acest sistem va fi inscris in programul cu turneele oficiale de calificare in Champions League"

In al doilea rand am spus ca nu voi programa acest turneu in aceasta perioada!

In al treilea rand am nevoie de 16 manageri pentru a verifica! Oricum se poate mula in functie de cati doresc sa se inscrie in acest turneu!

In al patrulea rand am prezentat de 3 ori sistemul meu ... mai citeste si tu forumul!

Si nu este nevoie sa vorbesc cu budist si/sau cu acciduzzo pentru a ceda locurile lor calificante!

Deci nu este nimic batut in cuie ESTE UN TURNEU DE VERIFICARE.
Marius
Team Board Member

Post by Marius »

@danbigplayer : man, thor vrea doar sa incerce sa alcatuiasca o noua formula pentru competitia intercluburi romanesti dintre care se aleg echipe pt SP Ch Lg.
deocamdata se aleg din cupa romaniei ( 2 ) si prieteniei ( restul ). cred ca thor vrea sa incerce sa descopere un nou sistem mai bun de alegere a " restului ". cred ca vrea sa organizeze un miniturneu si daca lumea agreeaza ( adica cei 16 ) structura lui, cupa prieteniei sa se desfasoare in acest fel. ... cred...
Good Thor

Post by Good Thor »

Exact Mariuse asta incerc sa fac ... multumesc pentru suport :lol:
Marius
Team Board Member

Post by Marius »

pai eu chiar cred ca e o idee buna sa incercam sa inovam sistemul de alegere a "restului" :D mai ales ca actualul sistem nu prea imi convine. tare imi e ca ajung la un moment dat cand tb sa fac invitatie unei echipe din F si nu am invitatii libere.
VREAU SCHIMBARE!!! :lol:
Good Thor

Post by Good Thor »

Sistemul meu rezolva problema cu invitatiile :lol:

Esti inscris in grupa ? Gata cu grijile cu invitatiile :) Singurele griji pe care le mai ai sunt cele de pregatire tactica pentru meciurile respective :lol:
aciduzzo

Post by aciduzzo »

Daca ai nevoie de cobai eu ma bag... :)

Problema e cu timpul la mine...dar de participat nu e problema.
Good Thor

Post by Good Thor »

:lol: :lol: :lol:

Oki cobaiule ... mai raman 15 manageri 8)
cry5ty
Team Manager

Post by cry5ty »

vreau si eu sa particip dar prea mult ajutor nu pot oferii pt ca stau prost cu timpul liber.

cry5ty-fc matadorii-F224
Daniy_EL

Post by Daniy_EL »

la ce fel de ajutor te referi?
sper sa nu te incurc cum l-am incurcat si pe acid :?
ps: ma bag
S3: 2 in F.230 ||S4: 10 in E.77 ||S5: 3 in E.77
S6: 1 in E.77 ||S7: 1 in D.26 ||S8: 2 in C.9
S9: primu roman in B: 13 in B.3
S10: 7 in C.7 || S11: 5 in C.7 ||S12: 15 in C.7
S13: 7 in D.20 ||S14: 15 in D.20 ||S15: 1 in E.59
Good Thor

Post by Good Thor »

Sa te inscrii (adica accepti invitatia) si daca poti sa organizezi o grupa 8)

Iata lista celor inscrisi pana acum :)

1. aciduzzo
2. cry5ty
3. Daniy_EL
danbigplayer
Team Board Member

turneu de verificare...

Post by danbigplayer »

ok. cred ca imi dau seama cum vrei sa-l organizezi. in cupe mici de 4 pe SP s.a.m.d. bine, merg si eu sa facem proba.

PS. totusi UNDE pe forum ai prezentat sistemul ?
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”