nu mi se mai antreneaza jucatoru ... oare din ce cauza? nici urma de plafonare ptr ca mam uitat ... este atacant si are 18 la cap ... acol` e buba unde nu se mai antreneaza... oare de ce? nici accidentat nu e
se spune in reguli... sau FAQ...
ca antrenamentul depinde de varsta jucatorilos sau de morala lor...
asa ca jucatorii care au intre 21-23 ani se antreneaza cel mai bine pe teren (daca au si o morala bunicica sau perfecta)
iar portarii intre 17-20 ani se antreneaza cel mai bine...
din astea 2 comparatzii trage concluzia... care pot fi cauzele jucatorului tau...
iar cu clientul SPMC potzi afla multe despre jucatorii tai... prin aceste detalii se poate afla si motivul tau
//yours
Motivated Guy
Don't hate the player.. hate the game.
Jenny: Run Forrest ruuuuuuuun!!!
Forrest: I'm trying Jenny, but i'm lagging...
sau pur si simplu se antreneaza mai greu ca nu-i place sa se antreneze la skilul ala )) am si eu 1 jucator de genul asta si la viteza cand ii dau sa se antreneze trb sa-l tin 4-5 zile ca sa creasca 6-10%
multumesc o sa incerc prima parere a lui Tibanu ... sa il bag in meciuri ... iar cu SPMT nu mi se conecteaza zice ca nu e bun usseru dar el este bun asa k ....
Anonymous wrote:sau pur si simplu se antreneaza mai greu ca nu-i place sa se antreneze la skilul ala )) am si eu 1 jucator de genul asta si la viteza cand ii dau sa se antreneze trb sa-l tin 4-5 zile ca sa creasca 6-10%
Ai cumva si alt jucator care sa creasca cu 10% intr-o zi?
Un jucator se antreneaza mai repede in momentul in care moralul lui este situat la 100% (adica este jucat in meciuri ) . Pe langa faptul ca jucatorul se antreneaza mai repede ...acel jucator castiga experienta care mai tarziu daca va deveni un jucator de baza in echipa ta ii va fi foarte folositoare.