Din pacate si eu si budist am fost eliminati din cupa.
Eu cel putin sunt foarte multumit de performanta de anul asta,cu atat mai mult cu cat am constat cu surpindere ca cel care m-a eliminat e o echipa de A si nu una oarecare.
Asa ca m-am gandit sa va pun un pic memoriile la treaba si sa va intreb cam care e cea mai tare experienta persoanala in cupa SP...
acu vreo 2 sezoane cand am fost eliminat pe la jumatea competitiei (turu 7 cred)
S3: 2 in F.230 ||S4: 10 in E.77 ||S5: 3 in E.77
S6: 1 in E.77 ||S7: 1 in D.26 ||S8: 2 in C.9 S9: primu roman in B: 13 in B.3
S10: 7 in C.7 || S11: 5 in C.7 ||S12: 15 in C.7
S13: 7 in D.20 ||S14: 15 in D.20 ||S15: 1 in E.59
aciduzzo wrote:Din pacate si eu si budist am fost eliminati din cupa.
Eu cel putin sunt foarte multumit de performanta de anul asta,cu atat mai mult cu cat am constat cu surpindere ca cel care m-a eliminat e o echipa de A si nu una oarecare.
Asa ca m-am gandit sa va pun un pic memoriile la treaba si sa va intreb cam care e cea mai tare experienta persoanala in cupa SP...
... nu numai voi ati fost eliminati ci si Ploiestina ... am vazut rezultatele azi dimineatza ... ce sa-i faci .... budist nu trebuia sa piarda cu ala in nici un caz ...
.. cred ca anu asta am avut cea mai buna clasare eliminat in a 6-a runda ... la penalty .... .... mai bine nu imi aminteam
***TITANII *** managed by Cretzu * SIMPLY the BEST *
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
... sunt multi romani ce pot ajunge departe in Cupa SP ... toata chestia i de noroc(bulan) ... daca prinzi un culoar fain poate nu te mai opresti nici in finala
cretzu wrote:... sunt multi romani ce pot ajunge departe in Cupa SP ... toata chestia i de noroc(bulan) ... daca prinzi un culoar fain poate nu te mai opresti nici in finala
Acum e cam greu Vad ca sunt multe echipe de A si primele locuri din B care iau cupa SP in serios .
Sezonul asta am fost si eu eliminat de o echipa din A. - Blue Davils, chit ca acum e ca si retrogradata dar meciul nostru a fost devreme = turul 5 al SP.
tzin minte ca am reushit sa elimin shi o echipa sau 2 din B. Dar dupaia m-a eliminat una inferioara , de fapt shi anu asta la fel, nu trebuia sa pierd cu asta.
ce sa-i faci, tre sa-tzi odihneshti shi jucatorii pt liga, mai ales cand ai ocazia sa mergi in B.
I'm A Legend
U Should Take A Picture Of Me
You Should Be Happy To Be In My Presence
I Should Charge U With Fee
budist wrote:
mai ales cand ai ocazia sa mergi in B.
go go go go go go go go go go go go
cineva trebuie sa deschida drumul si pentru romania odata
Sezonul 9 - schimbam echipa, D-zeu cu mila!!!!
Sezonul 8 - locul 4 în divizia F.197.
Sezonul 7 - locul 2 în divizia G.591
Sezonul 6 - primele 3 meciuri in G.591
7 Sep 2005 Steaua 74 7 ddinca nu a supravietuit runda 9 a cupei SoccerProject
adevarul e ca am avut culoar, nu cred ca am jucat cu vreo echipa din B. partea nasoala a fost ca am avut cel mult 2 meciuri acasa si mai mult am pierdut decit am castigat din traseul asta [/i]
7 Sep 2005 Steaua 74 7 ddinca nu a supravietuit runda 9 a cupei SoccerProject
adevarul e ca am avut culoar, nu cred ca am jucat cu vreo echipa din B. partea nasoala a fost ca am avut cel mult 2 meciuri acasa si mai mult am pierdut decit am castigat din traseul asta [/i]
... o sa primesti ceva bani ca ai ajuns acolo oricum