have a problem

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

pasho
Assistant Manager

have a problem

Post by pasho »

ma uitam intr-o seara pe lista de transferuri sa vad ce pot sa mai cumpar cand ma uit mai bine vad o frumusete de jucator 18 anisori lb ma uit la pret vreo 200 000 licitatia se termina la 4 sp hour si era ora 1 la compu meu asadar era de bine mai ales ca nu mai licitase nimeni pt el . dar repede cllick pe el si licitez . cand ma uita mai bine avea un salariu de 30 000 pe meci si 120 000 / victorie , logic nu am reusit sa retractez oferta :( acum intrebarea mea este , as putea sa ii ofer un salariu mai mic cu sanse ca el sa il si accepte ? ori sa il vand ? (sau sa incerc) . jucatorul are potential e neplafonat si se antreneaza dar dc joc cu el ma falimenteaza (120 000 la o victorie) nu e a bine . e posibil sa accepte o micsorare de salariu ?
Sezonul 9 - schimbam echipa, D-zeu cu mila!!!!
Sezonul 8 - locul 4 în divizia F.197.
Sezonul 7 - locul 2 în divizia G.591
Sezonul 6 - primele 3 meciuri in G.591

AM VAZUT TOTUL SI IMI DORESC NEANTUL!
Marius
Team Board Member

Post by Marius »

nu va accepta nici o micsorare de salariu si daca va juca va primi si prima pe care i-ai dat-o.
singura ta optiune e sa nu il bagi in teren nici un minut. antreneaza-l si daca ai noroc sa ajunga mare de tot il vinzi. s-ar putea sa fie si altii care se vor pacali si vazandu-l asa neplafonat vor bida repede si abia apoi vor vedea ce salariu are.
In fiecare zi joc sah cu destinul : eu mut o piesa alba, el una neagra.
pasho
Assistant Manager

Post by pasho »

Marius wrote:nu va accepta nici o micsorare de salariu si daca va juca va primi si prima pe care i-ai dat-o.
singura ta optiune e sa nu il bagi in teren nici un minut. antreneaza-l si daca ai noroc sa ajunga mare de tot il vinzi. s-ar putea sa fie si altii care se vor pacali si vazandu-l asa neplafonat vor bida repede si abia apoi vor vedea ce salariu are.
exact asta e raspunsul la care ma gandeam si eu ori concedierea care e de cateve zeci de milioane :( si pe 5 ani :( huh

cretzu
Member of the Soccer Project Association

Post by cretzu »

... jucatorul va fi platit chiar daca nu joaca ... sfatul meu e sa il pui acum pe lista ... si daca vrei sa fi sigur ca o sa scapi de el pune-l gratis .... poti miza iara pe el (cred) daca ai cea mai buna oferta poti sa il iei la un pret mai mic :roll: ... intreaba si pe altii :roll:
***TITANII *** managed by Cretzu * SIMPLY the BEST *
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
Marius
Team Board Member

Post by Marius »

a....da. acum imi dau seama cat de mici au salariile ai mei. cumulate ajung la 45 k. de asta credeam ca sunt platiti doar cei ce joaca. :roll:
pasho
Assistant Manager

Post by pasho »

cretzu wrote:... jucatorul va fi platit chiar daca nu joaca ... sfatul meu e sa il pui acum pe lista ... si daca vrei sa fi sigur ca o sa scapi de el pune-l gratis .... poti miza iara pe el (cred) daca ai cea mai buna oferta poti sa il iei la un pret mai mic :roll: ... intreaba si pe altii :roll:
dap la asta nu m-am gandit :shock: mwoaiss mijto asta o sa fac :)
mersi mult cretzu

de mizat pe el nu prea pot ca cica sunt de la acelasi ip si nu se pot face transferuri intre echipele ce joaca de la acelasi ip , oricum nu conteaza important e sa scap de el :P 10x a lot

vassia
Team Manager

Post by vassia »

cretzu wrote:... jucatorul va fi platit chiar daca nu joaca ... sfatul meu e sa il pui acum pe lista ... si daca vrei sa fi sigur ca o sa scapi de el pune-l gratis .... poti miza iara pe el (cred) daca ai cea mai buna oferta poti sa il iei la un pret mai mic :roll: ... intreaba si pe altii :roll:
daca sunt platiti indiferent daca joaca sau nu (ceea ce e si normal) de ce am in balanta fiecarui meci sume de plata cu salariile jucatorilor (si nu prime) diferite????

sfatul meu: antreneaza-l ca tot il ai si poate e un super juc, si nu il baga in meciuri, daca e varza il ti pana i se sf contractul si gata:D
cretzu

Post by cretzu »

... mai verifica odata ... cred ca te inseli ... nu compara meciuri din liga cu cele din amicale .... verifica bonusurile date pt victorie sau verifica daca nu ai mai vandut/adus un jucator .... io tot cred ca sunt platiti toti jucatorii
pasho
Assistant Manager

Post by pasho »

sunt platiti toti jucatorii pe meci , dar la bonusu de victorie numnai aia selectati asa mi se pare mie

ex:salariu: -38600
- bonus victorie: -50
Rezultat: 5 - 1 campionat (jucatoru cu pricina nu a jucat )

- salariu: -1473
- bonus victorie: 0
Rezultat: 1 - 1 amical (jucatorul nu a jucat )

asadar la amicae nu e platit dc nu joaca , in campionat dc nu joaca e platit doar salariu adica 30 000 asadar nu e cea mai mare pierdere , am sa il cresc la maxim vreun an adica , apoi am sa il vand si scump tare sa imi recuperez banii :P

Marius
Team Board Member

Post by Marius »

30 000 x 15 (meciuri) = 4,5 milioane / sezon
o sa recuperezi banii cam greu :lol:
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

Ma fratilor ce inseamna ca un jucator sa joace libero?? ziceti-m si mie va rog frumos...!
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
pasho
Assistant Manager

Post by pasho »

cand joci cu 5 fundasi ai 4 fundasi ce joaca "in zona" unu pe dreapta altu pe stanga, doi fundasi centrali si un ultim aparator care se numeste libero si asta sta in spatele acestor fundasi facand dublaj . E jucatorul ce are grija la centrari de iesitul la offside. e jucatorul de care nu trebuie sa treaca nici un atacant . in soccer e sweeper adica (sw) .
pe scurt inseamana jucatorul din aparare ce nu are un loc anume in teren ci e responsabil de dublaj, daca un atacant advers trece de un fundas , da imediat de sw care il opreste , pe vremuri era numit stopper.
Marius wrote:30 000 x 15 (meciuri) = 4,5 milioane / sezon
o sa recuperezi banii cam greu :lol:
mdap am luat tzeapa ...dar am sa vad ce pot face poate il pun gratis ca dc vreau sa il concediez tre sa ii dau vreo 20 M din cate imi amintesc

cretzu

Post by cretzu »

Ka$mIR wrote:Ma fratilor ce inseamna ca un jucator sa joace libero?? ziceti-m si mie va rog frumos...!
... te referi la ordinu individual "libero" sau la pozitia de libero? :roll:
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

Ma refer la ordin individual- Libero
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
cretzu

Post by cretzu »

... parca ti-a mai raspuns odata cineva (dani_el cred) ... oricum creste intuitia jucatorului si scad deposedarile :roll: :wink:
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”