CUPE

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
mvp78

CUPE

Post by mvp78 »

Sunt mai nou in SP si am o intrebare:
Am citit pe forum despre UEFA CUP si CL si chiar nu stiu nimic despre aceste competitii (cum ma inscriu, daca pot sa ma inscriu.....) si as ruga foarte mult pe cineva care se pricepe sa-mi explice si mie cum sta treaba.Multumesc mult anticipat !!!
Si daca tot am deschis topic inca ceva:as dori explicatii si despre Cupa Prieteniei si alte cupe la care sa participe echipe romanesti. :D
Lyon
Team President

Post by Lyon »

user wizardiu in SP trimite mesaje aici si ti se va raspunde la nelamuriri pe cat posibil....
Si vei fi anuntat cand se vor desfasura cupele respective...
Acum cupele sunt pe terminate majoritatea...
Asteapta noua editie de calificari si de inscrieri.....
djsasha25
Team Board Member

Re: CUPE

Post by djsasha25 »

mvp78 wrote:Sunt mai nou in SP si am o intrebare:
Am citit pe forum despre UEFA CUP si CL si chiar nu stiu nimic despre aceste competitii (cum ma inscriu, daca pot sa ma inscriu.....) si as ruga foarte mult pe cineva care se pricepe sa-mi explice si mie cum sta treaba.Multumesc mult anticipat !!!
Si daca tot am deschis topic inca ceva:as dori explicatii si despre Cupa Prieteniei si alte cupe la care sa participe echipe romanesti. :D
Daca ai nevoie de un mentor trimite-mi un mesaj privat cu id-ul de mess si putem sta de vorba mai detaliat despre tainele SP-ului. ;) Mesaj pe forum la djsasha25 sau pe SP la djsasha ( Ac.Parma )
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”