pantru ca aceasta comunitate a romanilor din soccerproject sa aibe un reprezentant in viitoarele sezoane in A (ar fi foarte frumos, interesant si mai ales util ) eu propun la o idee, cei mai bine 2 clasati romani (Dani_El si Budiat) sa fie ajutati sa isi imbunatateasca echipele, in urmatorul fel: sa le vindem jucatorii buni de care au nevoie (bineinteles la pretul pietzei ) ca ei sa isi imbunatateasca lotul , si sa se poate bate cu belgienii de la egal la egal ,
eu sunt dispus sa le vand 2 jucatori( cei cei ce imi vor fi ceruti ) la pretul pietei, daca vom mai fi inca 4-5 useri romani ce vom face face acelasi lucru.
stiu ca bate un pic cap in cap cu regulile acestui joc, de aceea e doar o propunere momentan, nu vreau sa supar pe nimeni sau sa fiu privit ca cheater, desi nu e nimic grav in a vinde un jucator , dar daca prin asta pot sa ajut la crearea unei imagini mai bune a romanilor din soccerproject sunt dispus la acest sacrificiu. daca vi se pare o parere deplasata imi cer scuze si se poate inchide acest topic, nu vreau sa ma priviti ciudat iarasi, astept si alte pareri.
p.s. nu dati cu pietre in mine...zic si eo ca..romanu'
PROPUNERE(nu dati cu paru)
Moderator: Romanian Moderators
PROPUNERE(nu dati cu paru)
Sezonul 9 - schimbam echipa, D-zeu cu mila!!!!
Sezonul 8 - locul 4 în divizia F.197.
Sezonul 7 - locul 2 în divizia G.591
Sezonul 6 - primele 3 meciuri in G.591
AM VAZUT TOTUL SI IMI DORESC NEANTUL!
-
- Member of the Soccer Project Association
nu sunt de acod. mai degraba as fi bucuros sa fiu in C dar sa mai fie vreo 10 romani, decat de unul singur in B si vreo 2-3 in C...
S3: 2 in F.230 ||S4: 10 in E.77 ||S5: 3 in E.77
S6: 1 in E.77 ||S7: 1 in D.26 ||S8: 2 in C.9
S9: primu roman in B: 13 in B.3
S10: 7 in C.7 || S11: 5 in C.7 ||S12: 15 in C.7
S13: 7 in D.20 ||S14: 15 in D.20 ||S15: 1 in E.59
S6: 1 in E.77 ||S7: 1 in D.26 ||S8: 2 in C.9
S9: primu roman in B: 13 in B.3
S10: 7 in C.7 || S11: 5 in C.7 ||S12: 15 in C.7
S13: 7 in D.20 ||S14: 15 in D.20 ||S15: 1 in E.59
-
Uite am sa-ti dau un raspuns cat se poate de obiectiv:
Pe de o parte e de criticat propunerea ta pentru ca am dezechilibra competitiile interne,am crea un fel de Steaua si Dinamo de dinainte de revolutie.Si plus care ar mai fi farmecul jocului pentru ceilalti care au dat jucatorii cei mai buni.Ar trebui doar din reusitele altora,care oricum nu sunt garantate,pentru ca in SP din A pana in C sau chiar D,echipele sunt echilibrate,diferentele fiind extrem de mici.
Pe de alta parte e simpatica ideea,arata o oarecare loialitate fata de binele Romaniei,dar doar atat.
Oricum echipele mari stiu sa ia jucatorii mai buni de la echipele mici,pentru ca au bani mai multi deci oricum poti fi fericit,intr-o oarecare masura ideea ta deja se realizeaza.
Pe de o parte e de criticat propunerea ta pentru ca am dezechilibra competitiile interne,am crea un fel de Steaua si Dinamo de dinainte de revolutie.Si plus care ar mai fi farmecul jocului pentru ceilalti care au dat jucatorii cei mai buni.Ar trebui doar din reusitele altora,care oricum nu sunt garantate,pentru ca in SP din A pana in C sau chiar D,echipele sunt echilibrate,diferentele fiind extrem de mici.
Pe de alta parte e simpatica ideea,arata o oarecare loialitate fata de binele Romaniei,dar doar atat.
Oricum echipele mari stiu sa ia jucatorii mai buni de la echipele mici,pentru ca au bani mai multi deci oricum poti fi fericit,intr-o oarecare masura ideea ta deja se realizeaza.
ma gandeam la aceste raspunsuri, si imi dau seama ca ar dezavantaja alti manageri si ar fi oarecum incorect , dar nu ma refeream la a vinde toata echipa ci la a vinde maxim 2 jucatori, dar este incorect intradevar, doar ca m-a lovit ideea acesta intr-o secunda in timp ce citeam forumul, si si cum no ii puteam spune mamei ideea asta am scris-o si eu aici,
. imi dau seama ca si alti manageri de asemenea ca fiecaredintre noi dorim sa ajungem in c, b, A, caci in fond asta e scopul acestui joc si vanzand jucatorii cei mai buni faci un pas mare inapoi.
dar in cazul in care alti useri ar fi fost de acord cu aceasta , eu as fi facut treaba asta cu tranzactia cu cea mai mare placere

dar in cazul in care alti useri ar fi fost de acord cu aceasta , eu as fi facut treaba asta cu tranzactia cu cea mai mare placere

Sezonul 9 - schimbam echipa, D-zeu cu mila!!!!
-
chestia asta o faceam eu cat timp jucam darkthrone. Comunitatea romaneasca era cea mai puternica (in mare ca useri), dar problema era ca n-aveam useri de elita, asha ca s-au gandit sa doneze totzi bani pt userii puternici.
Dar desigur ca e alta gasca-n alta traista.
Eu ash vrea fiecare roman sa reusheasca sa aibe un lot cat mai bun, ash impune mediatizarea transferurilor de calitate doar pe forumu roman, iar cele varza pe forumu strain. Makar dak se vinde un jucator de perspectiva sa-l ia o echipa romaneasca decat una straina. E pakat ca eu cand am vandut un jucator bun, n-am primit nici o oferta romaneasca, deshi era pus la un pretz mic pt inceput.
Dar desigur ca e alta gasca-n alta traista.
Eu ash vrea fiecare roman sa reusheasca sa aibe un lot cat mai bun, ash impune mediatizarea transferurilor de calitate doar pe forumu roman, iar cele varza pe forumu strain. Makar dak se vinde un jucator de perspectiva sa-l ia o echipa romaneasca decat una straina. E pakat ca eu cand am vandut un jucator bun, n-am primit nici o oferta romaneasca, deshi era pus la un pretz mic pt inceput.
I'm A Legend
U Should Take A Picture Of Me
You Should Be Happy To Be In My Presence
I Should Charge U With Fee

U Should Take A Picture Of Me
You Should Be Happy To Be In My Presence
I Should Charge U With Fee

-
- Team Manager
ce pot sa zic ....
ma chinui sa imi fac echipa
hai budist sa iti vand 2 atacanti unul de 84 % si unul de 82 % la 21 de ani, un fundas de 22 de ani la 84 % si un CM de 84% la 21 de ani, cu stamina momentan la 10 % ce zici....
5 mii.
hai budist sa iti vand 2 atacanti unul de 84 % si unul de 82 % la 21 de ani, un fundas de 22 de ani la 84 % si un CM de 84% la 21 de ani, cu stamina momentan la 10 % ce zici....
5 mii.

Arguing On The Internet Is Like Running In Special Olympics...
Even If You Win You're Still Retarded.
-
... de chiar vrei sa-i vinzi?nefas wrote:ce pot sa zic ....
5 mii.

***TITANII *** managed by Cretzu * SIMPLY the BEST *
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!