Sfatu lu mache (pentru "veterani" si incepatori)
De cand joc soccerproject cel mai mult timp mi l-am petrecut pe lista de transferuri, deoarece mi se pare cel mai important lucru.
Asta implica cat mai buna gestionare a banilor alocati transferurilor, unde multi irosesc o groaza de bani pe diferite tactici de transferuri. Unii cumpara batrani experimentati, alti cumpara tineri in prostie...la noroc.etc.
Cel mai important lucru este faptul ca inca mai exista manageri de diviziaG naivi care isi pun la vanzare cel mai bun jucator asta insemnand un jucator antrenat numai la principalele calitati..intre 98-99 ambele. La asemenea jucator merita toti bani.
Acum se ivesc intrebarile: "pai stai ma degeaba are 99-100 la ambele calitati daca tu nu stii unde se plafoneaza la restu"
Dupa ce am urmarit un belgian mi-am dat seama.
Management Tool are optiunea "cate zile mai are un jucator pana se antreneaza la maxim" parca asa era...unde la un jucator tanar ii poti stabili unde poate ajunge cu calitatea globala dar cu experienta zero.
"ex: un jucator cu calitatea globala 54...mai are pana se antreneaza 170 de simulari asta inseamna ca jucatorul acela va ajunge la o calitate globala de 83-85 fara sa tin cont de experienta.
sau cazuri frecvent intamplate jucator calitatea globala 54 si mai are sa se antreneze 70 de simulari...cred ca stiti care este rezultatul final."
Deja am si adversari mei in transferuri ...aceeasi tactica, aceeeasi manageri mereu 3 belgieni si un lituanian la fiecare licitatie.
Partea nasoala ca am inceput sa ma scol la 5 fara un sfert dimineata!!!! ca sa am eu ultima oferta pentru jucator inainte sa expire termenu." asta e vrei jucator tre sa te scoli".
Recunosc am pierdut o dimineata..am ofertat la 3:58 si belgianu la 3:59 ora soccerproject. (dupa ce imi trimitea mai multe mesaje de genu "loser" imi trimitea amicaluri sa numai fiu suparat)
Vreau sa spun ca riscu de a cumpara un jucator tanar doar cu calitatile principale peste 97% sunt minime. Dupa ce constati ca jucatorul se plafoneaza la o calitate globala de 72% fara experineta, il poti vinde la fel de repede chiar poti sa faci si bani frumosi cu el.
Important:
1.In permanenta sa ai bani in cont.
2.Renunta la performantele temporale si cumpara jucatori tineri de 18, pe termen lung.
3.Multi gresesc : "am nevoie de RB tre sa cumpar RB"
scaneaza toate posturile de la GK pana la RF de la calitatea 56% in jos acolo gasesti talente mari.( "sub 20""21-23")
Ma mai gandesc daca voi face vreun topic cu jucatori tineri ce merita sa-i cumperi fara sa-i mai cauti!
Sfatu lu mache
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
ai greshit enorm.
chestia cu cat mai ai pana se antreneaza e facuta de mine.
Calculeaza media.
Sa zicem ca un jucator de-al tau nu e la nimic plafonat, face media pt toate calitatzile care nu le cunoashte (adik ia ca s-ar plafona la toate la 75). Dak a ajuns la 60, atunci ia media de 80, dak se plafoneaza la o valoare, dupaia shtie ca valoarea respectiva ramane.
Deci faza aia e doar sa te ajute sa estimezi cat timp mai ai pana te antrenezi, nu cat de bun va fi
chestia cu cat mai ai pana se antreneaza e facuta de mine.
Calculeaza media.
Sa zicem ca un jucator de-al tau nu e la nimic plafonat, face media pt toate calitatzile care nu le cunoashte (adik ia ca s-ar plafona la toate la 75). Dak a ajuns la 60, atunci ia media de 80, dak se plafoneaza la o valoare, dupaia shtie ca valoarea respectiva ramane.
Deci faza aia e doar sa te ajute sa estimezi cat timp mai ai pana te antrenezi, nu cat de bun va fi

I'm A Legend
U Should Take A Picture Of Me
You Should Be Happy To Be In My Presence
I Should Charge U With Fee

-
- Team Board Member
budist wrote:ai greshit enorm. [?!]
Am impresia ca te contrazici singur....
Pai daca stiu calitatile unui jucator SI CAT SE MAI POATE ANTRENA , eu cred ca se poate face o aproximatie destul de buna asupra valorii la care va ajunge!
-
- Member of the Soccer Project Association
"ex: un jucator cu calitatea globala 54...mai are pana se antreneaza 170 de simulari asta inseamna ca jucatorul acela va ajunge la o calitate globala de 83-85 fara sa tin cont de experienta.
sau cazuri frecvent intamplate jucator calitatea globala 54 si mai are sa se antreneze 70 de simulari...cred ca stiti care este rezultatul final."
un jucator cu calitatea globala 54 o sa aibe la fel sa se antreneze, indiferent de caz.
Aia e doar o aproximare. SPMT nu zice cat de bun va fi, doar face o medie dintre valoarea minima (50) shi cea maxima (100) shi calculeaza ca va creshte 2% pe sesiune.
Eu am facut formula aia deci eu shtiu ce zic
un jucator cu calitatea globala 54 o sa aibe la fel sa se antreneze, indiferent de caz.
Aia e doar o aproximare. SPMT nu zice cat de bun va fi, doar face o medie dintre valoarea minima (50) shi cea maxima (100) shi calculeaza ca va creshte 2% pe sesiune.
Eu am facut formula aia deci eu shtiu ce zic

I'm A Legend