cum fac si eu sa strang banii!!!

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

elcappo

cum fac si eu sa strang banii!!!

Post by elcappo »

sunt la inceput si as vrea sa va intreb daca este vreo formula cumva sa strangi cat mai multi bani la club, cum trebuie sa actionez, ca ma chinui sa imi maresc capacitatea stadionului si nu reusesc ca raman in gaura .
si mai am si triplu suporteri fata de capacitatea stadionului!!!
va rog mult astept un respuns!! :(
kennyanu
Member of the Soccer Project Association

Re: cum fac si eu sa strang banii!!!

Post by kennyanu »

numai face transferuri ar fi o idee....si fa in asa hal incat dupa fiecare meci in care ai lume maxima la stadion sa cresti pretul biletului cu 1$
Revenit :)
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

si fii atent la panourile publicitare....iale doar pe alea la care ai profit de 10.000 pe zi..dar in ultima vreme e km greu...deci nu pune pe ffff multe zile..Km 30-40..NU E PROFITABIL.doar dak e vreo suma astronomica.. :shock: :shock: dar in momentul de fata e imposibil
Lyon
Team President

Post by Lyon »

Cei mai multi bani ii poti face cu ajutorul transferurilor, dak stii sa te orientezi pe piatza.... :wink: iei un jucator cu 3 4 sute de mii si il dai cu 700 800 de miii...ai un profit de 300 400 la jucator la 10 trasnferuri de asta pe ssezon ai un 3 milioane;) :wink: succes
Bucovina Costisa
kennyanu

Post by kennyanu »

lyon nu il mai invata la prostii....k isi strica teamspiritu....
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

Sunt perfect de acord..dar odata cu trecerea timpului o sa ai echipa din ce in ce mai buna...si liga mai buna( dak promovezi)..ai sa vezi acolo cat de important e spiritul echipe..iar dak cumperi 10 juc si apoi ii vinzi iti scade spiritul cu 100 :shock: :shock: deci trebuie sa sacrifici un sezon sa faci "cumparaturi"..nu trebuie sa faci tot timpul transferuri
kennyanu

Post by kennyanu »

Spawn_9 wrote:Sunt perfect de acord..dar odata cu trecerea timpului o sa ai echipa din ce in ce mai buna...si liga mai buna( dak promovezi)..ai sa vezi acolo cat de important e spiritul echipe..iar dak cumperi 10 juc si apoi ii vinzi iti scade spiritul cu 100 :shock: :shock: deci trebuie sa sacrifici un sezon sa faci "cumparaturi"..nu trebuie sa faci tot timpul transferuri
si tu gresesti. dak sacrifici un sezon risti sa retrogradezi. tactica mea. cumpar un jucator...fac 2-3 amicale. =>spirit 100 din nou. si tot asa ;)
Lyon
Team President

Post by Lyon »

el a intrebat cum sa faca bani nu cum sa promoveze, si el este in G oricum nu mai are unde retrograda si dak nu are nici bani si nici jucatori cum ai vrea sa promoveze nu mai bine sacrifica acum un sezon 2 chiar isi face echipa si ceva bani iar apoi poate ataca promovarea linistit....
Uite eu sezonul care trecut l`am sacrificat am vandut toti batranii si am cumparat pe ici pe colo un jucator ....si am ajuns la inceputul sez sa am spirit 40% iar la Sf turului eram pe locul 10 ...iar in retur am reusit promovarea depinde cum vezi lucrul asta.... :wink:
Bucovina Costisa
just_ic3
Team President

Post by just_ic3 »

elcappo c echipa ai??? sa vedem poate ai jucatori buni si faci niste bani :D
Image Image
Guest

Post by Guest »

elcappo, sfatul nr 1 si cel mai important: NU VINDE NIMIK momentan. antreneaza toti juc pana ajung la max (ceea ce se va intampla repede). o sa regreti amarnic dupa juc care esti tentant sa ii dai acum ptr ca vor valora in scurt timp fff mult.
apoi in fc de cum se prezinta echipa poti vinde 1, 2 juc fara sa ramai descoperit pe postul respectiv.
2. scoala de tineret la max = juc f buni = bani multi
3. stadion plin mereu (crestei capacitatea usor usor)
4. panouri
cam atat.
bafta
Guest

Post by Guest »

Anonymous wrote:elcappo, sfatul nr 1 si cel mai important: NU VINDE NIMIK momentan. antreneaza toti juc pana ajung la max (ceea ce se va intampla repede). o sa regreti amarnic dupa juc care esti tentant sa ii dai acum ptr ca vor valora in scurt timp fff mult.
apoi in fc de cum se prezinta echipa poti vinde 1, 2 juc fara sa ramai descoperit pe postul respectiv.
2. scoala de tineret la max = juc f buni = bani multi
3. stadion plin mereu (crestei capacitatea usor usor)
4. panouri
cam atat.
bafta
na ca nu ma pot loga :((
ptr reclamati: user: vassia
echipa: valontis

:D
Lyon
Team President

Post by Lyon »

cu strategia asta, are nevoie de vreo 5 sezoane pe putin... :wink:
Bucovina Costisa
kennyanu

Post by kennyanu »

Lyon wrote:cu strategia asta, are nevoie de vreo 5 sezoane pe putin... :wink:
cine il grabeste??
vassia
Team Manager

Post by vassia »

Lyon wrote:cu strategia asta, are nevoie de vreo 5 sezoane pe putin... :wink:
imi pare rau da te inseli rau.

cel mai bun exemplu sunt eu.
mi-am dublat nr de locuri in stadion, aproape toata echipa imi scoate peste 60, am ajuns in C, tot stadionu e upgradat la max, si nici nu am 5 sezoane in sp.
Lyon
Team President

Post by Lyon »

inainte erau mult mai putine echipe, preturile pe piata transferurilor erau mult mai mici, iar panourile publicitare erau mult mai consistente... :wink:
Bucovina Costisa
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”