as vrea sa stiu si eu care sunt tacticile indicate la 4-3-3 cumva pase lungi sau ce ca nu stiu si v-as fi recunoscator daca m-ati ajuta.
si daca cumva la cele individuale trebuie formata o anumita structura la jucatori astfel incat acestia sa dea gol mai usor??
ce tactici sunt indicate???
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
MAh este un program SPMT care iti da o idee..cele mai folosite sunt 4-3-3 sau 3-4-3 depinde de jucatori..de obicei cu "Kick and Rush"--Loveste si goneste..dar totul de pinde de tine..dak vrei ofensiv/defensiv..depinde de mecisi de nr de juc indisponibili..cel mai bine ptr un incepator este Sa-ti iei Spmt..este mai sus un topic facut de Thor
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: ce tactici sunt indicate???
zi-mi c echipa ai. o sa ma uit la ea. si o sa t ajutlucian wrote:as vrea sa stiu si eu care sunt tacticile indicate la 4-3-3 cumva pase lungi sau ce ca nu stiu si v-as fi recunoscator daca m-ati ajuta.
si daca cumva la cele individuale trebuie formata o anumita structura la jucatori astfel incat acestia sa dea gol mai usor??

la 4-3-3 e bun si loveste si goneste. dar "mingii lungi" parca s protriveste mai bine
Revenit