Hai sa discutam despre cum facem afaceri in SoccerProject
Propun sa facem schimburi de experienta ... daca facem aceste schimburi de experienta putem sa ne ajutam sa ajungem in frunte nu numai cu un lot bun dar si cu un management bun adica buget gras
Deci in concluzie este foarte util ... asa ca hai sa discutam aceasta parte a jocului ... Cum facem Bani ?
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
Asta cred ca stie oricine ... eu ma gandeam la genul de afaceri de tipul "din nimic iese banul" ... adica ... cum putem sa vindem niste jucatori batrani ? ... si asta pentru bani frumosi ... sau cum putem sa ne organizam bine sa ne luam niste panouri bune de fiecare data ? ... sau cum sa investim la stadion ca sa ne iasa cat mai multi bani posibil ... sunt multe posibilitati ... daca ne invartim numai in jurul jucatorilor tineri nu prea ajungem departe ... parerea mea
singura solutie de a fac e bani cat de cat multi sunt vanzarile de jucatori, dar tot pe jucatori se cheltuie foarte multi bani.... dai pe un jucator si jumatate din stadion...:d....deci cautati juniori ieftini astepti 2-3 luni si daca ai noroc faci vreo 2-3-4-5 milioane...altfel nu ai cum sa fii corect ...parerea mea.....
tot eu sa te invatz cum sa faci bani --cumperi 35-40 jucatori de 17-20 ani neplafonati maxim 200 000 fiecare ii antrenezi 1 sezon pana se plafoneaza si il vinzi apoi , ete aja io am facut 150 milioane in 3 sezoane dar ai spiritul varza mereu
Un_DuLciC^ wrote:tot eu sa te invatz cum sa faci bani --cumperi 35-40 jucatori de 17-20 ani neplafonati maxim 200 000 fiecare ii antrenezi 1 sezon pana se plafoneaza si il vinzi apoi , ete aja io am facut 150 milioane in 3 sezoane dar ai spiritul varza mereu
si ce faci mori in DIV G,iei bataie mereu?aiurea numai are faremc,joci degeaba:D
Da dar cu ce bani sa cumperi jucatori tineri ? ... Si merita sa ramai prin diviziile inferioare doar pentru bani ? ... Cred ca toata lumea vrea si ceva rezultate
Parerea mea este ca trebuie sa facem planuri de afaceri din astea mai complexe ... nu sa depindem de jucatori tineri ... daca jucatorii tineri cumparati nu vor fi vanduti mai tarziu din diverse motive ... ce facem ? ... daca vom fi pe minus la buget plus ca trebuie sa platim ratele la "banca" ... ce facem ? ... pana la urma trebuie sa depindem de stadion (bilete si sponsori) si de centru de tineret ... util pentru viitorul echipei sau pentru bugetul echipei
yo zic ca cel mai bine e ca personalu sa aiba salariile cat se pate de mici pe un termen lung(3ani in cazul asta),privind jucatorii..........e bine sa lashi echipa care ti-a dato de la inceput cu salariile care le au(acestea fiind destul de mici),desigur daca ai echipa chiar F varza se cam schimba lucrurile si tr sa faci transferuri,dar sa zicem ca nu e asha si ai o echipa acceptabila pt incput,cu tozii stim ca prin antrenament si meciuri creste calitatea si cel mai important spiritul echipei va fi f bun avand in vedere ca nu facem transferuri si eu zic ca vom avea in timp acceptabil rezultate si bani