despre cumparari de jucatori..va rog un sfat
Moderator: Romanian Moderators
despre cumparari de jucatori..va rog un sfat
am incercat sa cumpar jucatori..deocamdata care erau gratis..nu am reusit nici un transfer...habar n-am cat se da pt toate categoriile: la jucator..prima de semnare...etc..imi da cineva un sfat?
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: despre cumparari de jucatori..va rog un sfat
vezi in reguli scrie acolo...sub 50% tre sa dai 300 parca....la 70% 3000 cred...si peste 80% peste 6000...cv in genu. dai si tu rules....la helplemdelem wrote:am incercat sa cumpar jucatori..deocamdata care erau gratis..nu am reusit nici un transfer...habar n-am cat se da pt toate categoriile: la jucator..prima de semnare...etc..imi da cineva un sfat?
Revenit 

-
Pentru ca omului ii este lene ii dau eu mura'n gura
Salariu: Fiecare jucãtor din echipa ta are un salariu pentru fiecare meci din ligã sau din cupã pe care-l joci. Jucãtorii selectaþi câºtigã deasemenea un bonus de victorie dacã o sã câºtigi meciul. Într-un amical toþi jucãtorii selectaþi câºtigã 25% din salariu, cu un maxim de €300. Puteti oferi un contract jucatorilor oricand in afara de atunci cand sunt pusi pe lista de transferuri. Salariul va fi platit fiecare meci. Bonusu de semnare e platit doar o data, cand semneaza contractul. Daca oferiti casa/masina va trebui sa platiti lunar. Veti gasi o lista mai jos cu cererile de salarii. Desigur sunt doar aproximari si este important sa stiti ca cererile de salarii nu sunt influentate de moral.
60% --> € 700,00
70% --> € 2.000,00
75% --> € 3.500,00
80% --> € 6.000,00
85% --> € 10.500,00
90% --> € 18.000,00
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
jucatori
nu imi este lene...din contra...dar asta mi-a scapat..n-am gasit ca sunt cam varza la inceput...oricum, multumesc....si inca ceva: am vazut ca daca bag o echipa ultra ofensiva, fac treaba mult mai buna cu echipele tari...degeaba zid defensiv...pareri?Good Thor wrote:Pentru ca omului ii este lene ii dau eu mura'n gura
Salariu: Fiecare jucãtor din echipa ta are un salariu pentru fiecare meci din ligã sau din cupã pe care-l joci. Jucãtorii selectaþi câºtigã deasemenea un bonus de victorie dacã o sã câºtigi meciul. Într-un amical toþi jucãtorii selectaþi câºtigã 25% din salariu, cu un maxim de €300. Puteti oferi un contract jucatorilor oricand in afara de atunci cand sunt pusi pe lista de transferuri. Salariul va fi platit fiecare meci. Bonusu de semnare e platit doar o data, cand semneaza contractul. Daca oferiti casa/masina va trebui sa platiti lunar. Veti gasi o lista mai jos cu cererile de salarii. Desigur sunt doar aproximari si este important sa stiti ca cererile de salarii nu sunt influentate de moral.
60% --> € 700,00
70% --> € 2.000,00
75% --> € 3.500,00
80% --> € 6.000,00
85% --> € 10.500,00
90% --> € 18.000,00
-
Re: jucatori
eu unu joc zid defenziv doar in caz d criza
...adik dak imi lipsesc 2din3 atacanti titularii... si joci 4-5-1
(cred k exista sis nu?) sau joc 4-3-3 cu 100 la aman2 

Revenit 

-
- Assistant Coach
salariile astea puse dupa calitate globala sunt pe 1 an contract sau maxim de ani contract,adica 3 ani?Good Thor wrote:Pentru ca omului ii este lene ii dau eu mura'n gura
60% --> € 700,00
70% --> € 2.000,00
75% --> € 3.500,00
80% --> € 6.000,00
85% --> € 10.500,00
90% --> € 18.000,00

Poli Timisoara Unica Iubire !
FC Ultranativ
FC Ultranativ