nou manager
Moderator: Romanian Moderators
nou manager
salut!am luat echipa de o ora si n-am antrenor, da" am meci maine!!!!cum fac?ce contract sa ofer?in divizia G cam cat se da?"trimite raport joc" la cine se refera?multumesc de ajutor!
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: nou manager
Bine Aþi Venitcatalinr wrote:salut!am luat echipa de o ora si n-am antrenor, da" am meci maine!!!!cum fac?ce contract sa ofer?in divizia G cam cat se da?"trimite raport joc" la cine se refera?multumesc de ajutor!
Felicitãri! Tocmai ai devenit managerul unei echipe de fotbal. Scopul tãu e sã conduci echipa spre succes.
Angajeazã personal
Pentru cã nu poþi conduce clubul singur, poþi angaja câþiva membri de personal. Aceºti oameni te vor ajuta cu rutina zilnicã din club.
Antrenorul: Antrenorul are grijã ca jucãtorii sã se îmbunãtãþeascã treptat. Este una din cheile spre succes.
Doctorul: Din când în când un jucãtor se poate accidenta într-un meci. Doctorul are grijã ca jucãtorul sã se vindece rapid.
Îngrijitorul: Terenul trebuie sã fie într-o formã optimã. Poþi angaja un îngrijitor care sã aibe grijã de asta.
Scout: Un scout te va ajuta sã gãseºti jucãtori buni pe piaþa de transferuri. Te va ajuta deasemenea sã negociezi salariile jucãtorilor.
Asistentul: Fiecare are nevoie de o vacanþã. Când eºti în vacanþã câteva din datoriile tale urgente vor fi preluate de asistent.
Maseorul: Un maseor îi poate face pe jucãtorii tãi sã se accidenteze mai rar.
Coordonatorul de tineret: Este responsabil pentru antrenarea tineretului.
Pentru asta trebuie sa de duci la meniu Echipa / Personal ... dupa aia pentru fiecare post (cum ar fi Antrenor) apasa acolo si cauta antrenor care ti se pare bun ... dupa aia oferteaza ... dupa ce ai antrenor trimite de urgenta la cursuri ca sa da fie mai bun

Nu conteaza ce contract oferi ... la cati bani ai la buget nu cred ca se pune problema

"Trimite raport joc" ... asta este pentru a trimite raportul unui joc

Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
-
- Team Manager
Re: nou manager
catalinr wrote:salut!am luat echipa de o ora si n-am antrenor, da" am meci maine!!!!cum fac?ce contract sa ofer?in divizia G cam cat se da?"trimite raport joc" la cine se refera?multumesc de ajutor!
incearca si tu cu sume incepand de la 500 euro pe 1, 2 sau 3 sezoane.