AjuToR! ;)

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
Ka$mIR
Member of the Soccer Project Association

AjuToR! ;)

Post by Ka$mIR »

Care se ofera sa-mi aiba si mie grija de echipa cat timp sunt plecat in franta .. asa finnd 2 luni!
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
kennyanu

Re: AjuToR! ;)

Post by kennyanu »

ti-as fi luat-o eu fara probleme...dar am bacu..:(
Revenit :)
Guest

Post by Guest »

in Franta nu au internet?
Gonzy
Team Manager

Post by Gonzy »

ia`ti si tu vacanta. creca mai incolo am sa plec si eu pentru 2 saptamani aprox. si n`am ce face tre sa`mi iau vacanta nu risc sa dau echipa cuiva.
Europa STEAUA !
Romania STEAUA !
Oriunde STEAUA !
CAMPIONII din GHENCEEA !!!
Gaucho
Team Manager

Post by Gaucho »

chiar bahh si yo o sa fiu plecat,bagamiash piciorul din mijloc acuma mi-a picat fisa:)),WTF we do?:))))))
Sint un urit simpatic, care cu timpul va deveni frumos. Asa, în echipa, chiar par dragut.
http://emilinho.wordpress.com/
Image
BOSBOGDAN
Team Board Member

Post by BOSBOGDAN »

Io sunt linistit io nu plec nicaieri in vacanta asta poate doar la munte vreo 2 saptamani dar oricum nu destul de mult :(
kennyanu

Post by kennyanu »

BOSBOGDAN wrote:Io sunt linistit io nu plec nicaieri in vacanta asta poate doar la munte vreo 2 saptamani dar oricum nu destul de mult :(
ba baieti...voi platiti degeaba asistentul??? c draq..o sa va faca ala toata treaba. na uitati aici:
Asistentul: Toată lumea are nevoie de o vacanţă. Când eşti în vacanţă câteva din treburile urgente vor fi luate de asistent. Un asistent bun nu va uita niciodată să reamintească de reînoirea contractelor şi se va ocupa de transferuri în cel mai bun mod posibil.
vedeti c inseamna sa nu citit regulamentu?? asta are grija d echipa 3sapt mi s pare. asa k nu va faceti probleme...doar sa mai intrati cam o data p sapt. si p urma puneti iar holyday :)
Good Thor

Post by Good Thor »

Ka$mIR ... joaca de mai mult timp :lol: :lol: :lol: ... ce sa ii faci doar este craiovean :lol: :lol: :lol:

Nu stiu cum se face ca ... nu cititi regulamentul, FAQ-ul si tutorialele facute aici .... sunt facute degeaba ? ... de ce postati intrebari care au raspunsurile (ma rog, majoritatea raspunsurilor :roll:) in regulament, FAQ si tutorialele facute aici ? ... de lene ? ... sau pur si simplu nu va duce capul ? ... naiba stie de ce procedati asa.

PS: Ce bine este ca am iesit la "pensie" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
BOSBOGDAN
Team Board Member

Post by BOSBOGDAN »

Da el am inteles ca nu vroia 2 saptamani de vacanta sau 3 vroia 2 luni :P
kennyanu

Post by kennyanu »

pai si nu gaseste acolo un internet cafe cv..la o benzinarie...sa intre o data la 2sapt? :))
Good Thor

Post by Good Thor »

of of of of of ... ce faceti fara mine ? :lol: :lol: :lol:

Poþi începe o perioadã de 14 zie (28 de zile pentru membrii SPFA) de inactivitate acceptatã. Deci poþi sã mergi în vacanþã fãrã riscul de a-þi pierde echipa. De fapt, dupã perioada asta mai dureazã 3 sãptãmâni sã þi se ºteargã contul, deci ai o perioadã de 5 (7) sãptãmâni pentru vacanþã.
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
BOSBOGDAN
Team Board Member

Post by BOSBOGDAN »

Good Thor wrote:of of of of of ... ce faceti fara mine ? :lol: :lol: :lol:

Poþi începe o perioadã de 14 zie (28 de zile pentru membrii SPFA) de inactivitate acceptatã. Deci poþi sã mergi în vacanþã fãrã riscul de a-þi pierde echipa. De fapt, dupã perioada asta mai dureazã 3 sãptãmâni sã þi se ºteargã contul, deci ai o perioadã de 5 (7) sãptãmâni pentru vacanþã.
aha :D cred ca am inteles
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

scopul meu a fost sa dau echipa cuiva sa mi-o tina.. dar am reusit sa imi sa vb cu un baiat sa imi mai acceseze echipa.. Eu aKuma plec in franta.. Sper sa ne auzim cu bine! ;)

Ps: nu uitati kasmir se intoare in fortza!!!!!!!!! :twisted: :twisted:
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
Gaucho
Team Manager

Post by Gaucho »

prieteni eu stiam de regulament,chiar l-am citit dinaint sa joc,dar nu prea ma bazez pe asistent chiar daca e 100%,cam asta e faza, pt ca n-am super echipa,dar prin tactica reusesc rezultate peste asteptari si suprinzatoare pt mine :shock:
Sint un urit simpatic, care cu timpul va deveni frumos. Asa, în echipa, chiar par dragut.
http://emilinho.wordpress.com/
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”