Transfer
Moderator: Romanian Moderators
Transfer
Am scos la vanzare un GK de 18 ani pt suma de 500.000 si am primit, probabil a gresit managerul echipe AC Parma din Div C4 , o oferta de la el de 50.000.000. Acum eu ce sa fac ... ca nu vreau ca pt greseala unuia sa-mi baneze mie echipa dupa o munca de 3 sezoane ... am trimis mesaj lui Sjarel si lui Budist ... astept raspunsul lor ... am vrut sa postez si aici ca sa inteleaga lumea ca am anuntat acest transfer.
Manager al echipei BalerinuL ... !!!
eu daca eram in locul tau luam banii si inca ceva, ai spus ac parma, lasa ca are bani nu te plange, a vandut destui jucatori, cel mai mic era de 84% si cel mai mare 90%, stiu ca si eu am vrut sa cumpar de la el un rf dar avea niste preturi babane.A vandut un portar cu 12 mil si un cm era la 25mil asa ca accepta bani.Iar ceilalti cel mai mic pret era de 8mil si era la fiecare jucator cate 4 echipe care vroia sa cumpere
Re: Transfer
cred ca i-ai spus in engleza ca de nu ... tot vei fii banatRaducu wrote:Am scos la vanzare un GK de 18 ani pt suma de 500.000 si am primit, probabil a gresit managerul echipe AC Parma din Div C4 , o oferta de la el de 50.000.000. Acum eu ce sa fac ... ca nu vreau ca pt greseala unuia sa-mi baneze mie echipa dupa o munca de 3 sezoane ... am trimis mesaj lui Sjarel si lui Budist ... astept raspunsul lor ... am vrut sa postez si aici ca sa inteleaga lumea ca am anuntat acest transfer.
PS. - esti in D norml ca stii asta

Da villy te inteleg dar la transferuri au fost cel putin 2-3 echipe sa cumpere un jucator si de aceia suma a crescut si nu are ce sa ii faca doar daca e una singura si foloseste o suma exorbitanta e o problema mare nu sunt 5 mil sunt 50 mil si poate are norocul sa primeasca bani si sa nu fie banat ca s-a scos din foame

Istoria a fost scrisa cu litere rosalbastre... Forzza Steaua
.