help

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
ionutpopa

help

Post by ionutpopa »

Poti sa afli tactica folosita de adversar inainte de meci sau numai dupa?
Si daca da, de unde? Din cate am citit pe aici, se poate dar nu stiu cum. Pls help me!
kennyanu
Member of the Soccer Project Association

Re: help

Post by kennyanu »

ionutpopa wrote:Poti sa afli tactica folosita de adversar inainte de meci sau numai dupa?
Si daca da, de unde? Din cate am citit pe aici, se poate dar nu stiu cum. Pls help me!
nu..nu ai cum..tre sa intuiesti
Revenit :)
ppp

Post by ppp »

Uitate si tu la tactica folosita de adversar in cateva meciuri (din liga e cel mai bine), apoi te uiti la jucatori sa vezi care este suspendat sau accidentat, si iti dai seama ce tactica va folosi.
Gaucho
Team Manager

Post by Gaucho »

ppp wrote:Uitate si tu la tactica folosita de adversar in cateva meciuri (din liga e cel mai bine), apoi te uiti la jucatori sa vezi care este suspendat sau accidentat, si iti dai seama ce tactica va folosi.
asa e :wink:
Sint un urit simpatic, care cu timpul va deveni frumos. Asa, în echipa, chiar par dragut.
http://emilinho.wordpress.com/
Image
nosferatul
Team Manager

Post by nosferatul »

ppp wrote:Uitate si tu la tactica folosita de adversar in cateva meciuri (din liga e cel mai bine), apoi te uiti la jucatori sa vezi care este suspendat sau accidentat, si iti dai seama ce tactica va folosi.
important mai e sa ai o priveliste asupra fotbalistilor lui si sa iti dai seama de punctele forte...atac,aparare,mijloc.de ex daca are un mijloc de 3 jucatori care scot peste 60 toti si ai tai 3 scot mai putin de 55 iti bagi 4 mijlocasi sa ii poti face fata la mijloc.
ionutpopa

Post by ionutpopa »

:wink: Hai ca incep sa ma prind cum sta treaba :P
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”