Ordinul de joc

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
maxx

Ordinul de joc

Post by maxx »

Salut.Pentru cunoscatori am o intrebare.Care este treaba cu ordinul de joc?Este ceva care este dobandit la inceput sau se poate perfectiona la un jucator?Un CM ce ordin individual ar trebui sa aiba?
Am un jucator CM Marc Burch si deocamata conform SPMT-ului ordinul individual ar trebui sa fie normal.Ce fac...ii schimb ordinul intr-unul anume sau nu conteaza chestia asta?
Uitati-va la echipa barbarossa si la jucatorul Marc Burch si lamuriti-ma si pe mine :roll: salut si ms.
andrei1911
Team Board Member

Post by andrei1911 »

pai fiecare jucator are un anumit ordin individual care i se potriveste cel mai bine.......
ordinul ala individual ii creste putin performanta jucatorului respectiv
dak spmt zice k ordinul individual tre sa fie "normal" atunci lasi asa......
asta e in functie de fiecare jucator.nu este un tipar anume
Sezonul 5/6 locul 7/1 divizia F 122
Sezonul 7/8/9 locul 3/7/1 divizia E 41
Sezonul 10/16 locul 1/1 divizia D 14
Sezonul 11/15/17 locul 14/12/14 divizia C 5
Sezonul 12/13/14 locul 9/6/1 divizia D 13
maxx

Post by maxx »

pai la un jucator am incercat sa ii schimb odinul de joc...adik l-am folosit extreme si i-`m dat odin individul extrema ofensiva si a aparut la spmt un (+1.0) ce insemana chestia asta?Adik este mai bun ca extrema decat ceilalti?
Jupan[3l]u
Member of the Soccer Project Association

Post by Jupan[3l]u »

(+1.0) din cate stiu eu e un fel de nota care o scoate ... adica cel mai bine joaca la ce iti arata SPMT ... nu e asa de important aia din paranteza :wink:
Back in SoccerProject :)
Good Thor

Post by Good Thor »

Tot ce se "spune" in SPMT ... este pur informativ dupa niste calcule aproximative.

SPMT-ul este un instrument al managerului ... nu trebuie sa faceti tot ce "spune" ... voi managerii decideti cum credeti ca este mai bine.
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
maxx

Post by maxx »

sa inteleg ca de fapt eu acum incep sa il ,,cresc,,?adik ma gandesc cam pe ce ordin as vrea sa am un jucato si ii dau mereu in jouri ordinul respectiv si o sa devina din ce in ce mai bun sau cum?de exemplu ce ordin ar fi mai bun pentru un CM?Va rog help me pentru ca este un subiect care ma preocupa de mai mult timp.salut
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

maxx nu conteaza ca e cm ca e rm ca e gk ... ordinul individual ti-l arata spmt ... ce ordin iti arata spmt il pui tu
*Ordinul individual nu ajuta jucatorii sa creasca calitatea globala
*Ordinul individual ajuta fiecare jucator sa joace mai bine in meciul respectiv si sa scoata o nota mai bunicica
*SPMT cum a zis si thor este pur si simplu informativ , adica tu poti pune ce ordin individual vrei tu , dar SPMT iti zice (isi da cu parerea ca sa zic asa) cum e mai bine pentru jucator.
*Deci tu pui la ordinul individual ce iti arata SPMT daca vrei sa joace mai bine intr-un meci.
Back in SoccerProject :)
maxx

Post by maxx »

ok am inteles.deci pana la urma jucatorii ies de la tineret cu o anumita calitate...adik cei care le zice SPMT-ul ca sa joace normal inseamna ca atunci cand au iesit de la tineret nu au ordin individual.asa este si cu atacanti?adik am 3 jucatori care au ordine individuale.libero finalizator si individualism dar nu are nici o treaba ca le-am dat eu ordinele astea in meciuri nu?
kennyanu

Post by kennyanu »

fii atent..k sa nu depinzi d SPTM....(kre mai si greseste)...bagai in amicaluri cu diferite ordine. atunci iti vei da seama kre trebuie pus dupa nota lui
Revenit :)
Gaucho
Team Manager

Post by Gaucho »

yo ma uit la calitatile jucatorului respectiv si asha ma ghidez dupa cum sa-i pun oridinele,si chiar funcyioneaza BINE :shock: :lol:
Sint un urit simpatic, care cu timpul va deveni frumos. Asa, în echipa, chiar par dragut.
http://emilinho.wordpress.com/
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”