scumpi frate jucatorii + O NOUA IDEE

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
dj_appl3

scumpi frate jucatorii + O NOUA IDEE

Post by dj_appl3 »

se pare k pe unii jucatorii dai o carutza de bani.....si atat...nu au valoare...si proprietarii cer si mult pe ei.....eu de unde draq sa stiu cat de mare e valoarea .....mai ales la atacanti....nu sunt in stare sa marcheze ....si mai au salarii si mari si bonusuri...k ma mancat sa il iau cu orice pret k am zis k e bun.... NU SE POATE FACE VREO CHESTIE SA PUTEM SA AMENDAM JUCATORII PT INDISCIPLINA...SI LIPSA DE PROFESIONALISM.....CHIAR ASA ARUNCAM CU BANII PE GEAM....
Jupan[3l]u
Member of the Soccer Project Association

Re: scumpi frate jucatorii + O NOUA IDEE

Post by Jupan[3l]u »

dj_appl3 wrote:se pare k pe unii jucatorii dai o carutza de bani.....si atat...nu au valoare...si proprietarii cer si mult pe ei.....eu de unde draq sa stiu cat de mare e valoarea .....mai ales la atacanti....nu sunt in stare sa marcheze ....si mai au salarii si mari si bonusuri...k ma mancat sa il iau cu orice pret k am zis k e bun.... NU SE POATE FACE VREO CHESTIE SA PUTEM SA AMENDAM JUCATORII PT INDISCIPLINA...SI LIPSA DE PROFESIONALISM.....CHIAR ASA ARUNCAM CU BANII PE GEAM....
mah pai tu cand cumperi jucatori uita-te si la notele pe care le scoate :lol:
Last edited by Jupan[3l]u on Wed Sep 06, 2006 12:14 pm, edited 1 time in total.
Back in SoccerProject :)
Good Thor

Post by Good Thor »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dupa ce dai salariu exagerat de mare ... dupa ce dai casa si masina ... dupa ce dai oferta mare pe jucator pentru ca crezi ca atat merita ... si dupa aia constati ca ai gresit si acum vrei sa dai amenda jucatorului ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

la atacanti e fffff imp cal principale..de alea conteaza nr de goluri pe car eil inscrie un jucator
BOSBOGDAN
Team Board Member

Post by BOSBOGDAN »

LOL faza cu amendatul nu cred ca merge :lol: Ca dak ar fi posibila eu mi-as amenda jucatori toata ziua si in loc sa le dau bani as lua bani de la ei :P Si ca sa bagi asa ceva ar trebui sa incepi sa umbli si pe la moral si pe la performante ar fi complicat :lol:
Manager al Echipei Steaua F.C.
Image
Image
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

pai sa dai o amenda doar daca ai luat batae si nu a jucat bn ... a obninut o nota mai mica ... cum sa dai amenda :lol: ? .... nu prea inteleg dc s-ar crea
kennyanu

Post by kennyanu »

knd iei un jucator..uitate la rating...vezi k in reguli scrie cu aproximatie ce salariu sa dai in functie d rating
Revenit :)
dj_appl3

Post by dj_appl3 »

pai dk e diferenta de la meci la meci..intr-un meci da 3 goluri...si in celalalt desii....emai slaba echipa..nu face nimik.....e cam aiure.....adik...dk imi scade echipa din performante..desi..in aceeasi formula a ajut rezultate..eu sa nu pot sa le fac nimik..la asta ma refer
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

dj_appl3 wrote:pai dk e diferenta de la meci la meci..intr-un meci da 3 goluri...si in celalalt desii....emai slaba echipa..nu face nimik.....e cam aiure.....adik...dk imi scade echipa din performante..desi..in aceeasi formula a ajut rezultate..eu sa nu pot sa le fac nimik..la asta ma refer
concediaza-i , vinde-i , nu-i mai baga in meciuri .... ai ce face cu ei :wink:
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”