scumpi frate jucatorii + O NOUA IDEE
Moderator: Romanian Moderators
scumpi frate jucatorii + O NOUA IDEE
se pare k pe unii jucatorii dai o carutza de bani.....si atat...nu au valoare...si proprietarii cer si mult pe ei.....eu de unde draq sa stiu cat de mare e valoarea .....mai ales la atacanti....nu sunt in stare sa marcheze ....si mai au salarii si mari si bonusuri...k ma mancat sa il iau cu orice pret k am zis k e bun.... NU SE POATE FACE VREO CHESTIE SA PUTEM SA AMENDAM JUCATORII PT INDISCIPLINA...SI LIPSA DE PROFESIONALISM.....CHIAR ASA ARUNCAM CU BANII PE GEAM....
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: scumpi frate jucatorii + O NOUA IDEE
mah pai tu cand cumperi jucatori uita-te si la notele pe care le scoatedj_appl3 wrote:se pare k pe unii jucatorii dai o carutza de bani.....si atat...nu au valoare...si proprietarii cer si mult pe ei.....eu de unde draq sa stiu cat de mare e valoarea .....mai ales la atacanti....nu sunt in stare sa marcheze ....si mai au salarii si mari si bonusuri...k ma mancat sa il iau cu orice pret k am zis k e bun.... NU SE POATE FACE VREO CHESTIE SA PUTEM SA AMENDAM JUCATORII PT INDISCIPLINA...SI LIPSA DE PROFESIONALISM.....CHIAR ASA ARUNCAM CU BANII PE GEAM....

Last edited by Jupan[3l]u on Wed Sep 06, 2006 12:14 pm, edited 1 time in total.
Back in SoccerProject 

-
-
concediaza-i , vinde-i , nu-i mai baga in meciuri .... ai ce face cu eidj_appl3 wrote:pai dk e diferenta de la meci la meci..intr-un meci da 3 goluri...si in celalalt desii....emai slaba echipa..nu face nimik.....e cam aiure.....adik...dk imi scade echipa din performante..desi..in aceeasi formula a ajut rezultate..eu sa nu pot sa le fac nimik..la asta ma refer

Back in SoccerProject