de ce SW?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
bogstar

de ce SW?

Post by bogstar »

Salutare!
De ce SW-ul in formula 5-3-2 are ca ordin individual numai NORMAL? Ar trebui sa aiba si libero, sau constructie sau individualism! Bafta Romanilor!
Jupan[3l]u
Member of the Soccer Project Association

Post by Jupan[3l]u »

pai sw se plimb de pe linia fundasilor mai in spate de ei :lol: ce ordin ai vrea sa joace :lol: ?
Back in SoccerProject :)
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

ORDINELE INDIVIDUALE DEPIND DE CALITATILE JUCATORILOR
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

Spawn_9 wrote:ORDINELE INDIVIDUALE DEPIND DE CALITATILE JUCATORILOR
spawn eu cred ca se refera ca nu poate alege alt individual decat normal ..... :lol:
Back in SoccerProject :)
kennyanu

Post by kennyanu »

da..si spawn a zis bine. fiecare cu ordinu lui...ordinul depinde d calitatile jucatorului
Revenit :)
unicool

Post by unicool »

Jupan[3l]u wrote:
Spawn_9 wrote:ORDINELE INDIVIDUALE DEPIND DE CALITATILE JUCATORILOR
spawn eu cred ca se refera ca nu poate alege alt individual decat normal ..... :lol:
un SW nu poate juca altfel decat normal pe postul sau.un fel de ultim aparator.un fundas la inchidere.un SW cu ordin individual de constructie e de fapt CB.SW-ul e un fel de coodrdonator al apararii...daca cei 2 fundasi laterali au ordin individual de extrema ofensiva si cei 2 CB constructie e de ajuns.nici un manager din lume nu foloseste un sistem 5-3-2 ca sa foloseasca 5 fundasi pentru constructie.in momentul in care joci 5-3-2 e clar ca intentiile tale sunt defensive sau de mentinere a rezultatului.joaca tu 5-3-2 loveste si goneste si ai sa vezi ce iasa.aparare tare,mijloc de rahat si atac mic.rolul SW-ului e clar defensiv si nu se pune problema de a juca la constructie.SW-ul se afla undeva in spatele liniei de 4 fundasi.daca cei 4 ajuta constructia si mai ai si 3 mijlocasi asta inseamna ca e de ajuns.
Gaucho
Team Manager

Post by Gaucho »

bah pe scurt SW(libero) are rolu de a bubuii mingea din aparare:)),si cu asta basta :lol:
Sint un urit simpatic, care cu timpul va deveni frumos. Asa, în echipa, chiar par dragut.
http://emilinho.wordpress.com/
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”