Nou Forum
Moderator: Romanian Moderators
Nou Forum
Am creat un nou forum http://sp.is.dreaming.org/ SP care sper sa fie vizitat si toti romanii sa afle de el. Moderatorii de aici pot face cerere si vor primi si acolo. Cine vrea sa se alature sa isi faca cont. Cine vrea sa ma ajute sa lase un mesaj acolo. Va astept pe Federatia Romana de Soccer Project : http://sp.is.dreaming.org/
-
- Team Manager
Re: Nou Forum
este ciudat faptul ca acelasi site are 2 adrese...dar ma rog; l-am intrebat pe "adminu" Jupan3lu si nu mi-a raspuns care este cauza !!!FiShBoY wrote:Am creat un nou forum http://sp.is.dreaming.org/ SP care sper sa fie vizitat si toti romanii sa afle de el. Moderatorii de aici pot face cerere si vor primi si acolo. Cine vrea sa se alature sa isi faca cont. Cine vrea sa ma ajute sa lase un mesaj acolo. Va astept pe Federatia Romana de Soccer Project : http://sp.is.dreaming.org/

Sezonu' 1 - Locu' 1 in G 622
Sezonu' 2/3 - Locu' 5/1 in F 208
Sezonu' 4 - Locu' 2 in E 70
Sezonu' 5/6 - Locu' 10/13 in D 24(retrogadarea se datoreaza timpului petrecut alaturi de echipa..foarte putin)
Sezonu' 5/6 - Locu' 10/13 in D 24(retrogadarea se datoreaza timpului petrecut alaturi de echipa..foarte putin)
-
- Member of the Soccer Project Association
-
- Team Manager
Jupan[3l]u wrote:ne-am schimbat in www.ro-sp.tk
ma de ce va tot schimbati link'ul ?

hai ca ma inregistrez si eu

-
- Team Manager
ce cod?:|,mie nu mi-a aratat nici un cod,m-am logat direct fara vreun cod 

Sint un urit simpatic, care cu timpul va deveni frumos. Asa, în echipa, chiar par dragut.
http://emilinho.wordpress.com/

http://emilinho.wordpress.com/

-
COD = În general, peºte marin din fam. gadidae, având corpul mai mult sau mai puþin alungit, acoperit cu solzi mici, moi ºi zimþaþi; este peºtele de consum cel mai important din lume, rãspândit în zonele nordice ale Oceanului Atlantic ºi ale celui Pacific. Codul propriu-zis sau morua (Gadus morhua), preponderent în Oceanul Atlantic, atinge lungimea de 1,5 m, are spatele cenuºiu cu pete rotunde cafenii (engl. Atlantic cod); cel din Pacific (Gadus macrocepahlus) este mai deschis la culoare, gãlbui cu pete maronii (engl. Pacific cod, gray cod) ºi de talie mai micã. Se comercializeazã drept cod pãtat. Adesea, sub denumirea de cod se comercializeazã ºi celelalte specii de gadidae; v. eglefin, merlan, bacaliar, merluciu, leng, pollack (cod negru).Gaucho wrote:ce cod?:|,mie nu mi-a aratat nici un cod,m-am logat direct fara vreun cod

-
-
-
- Team Manager
unicool wrote:COD = În general, peºte marin din fam. gadidae, având corpul mai mult sau mai puþin alungit, acoperit cu solzi mici, moi ºi zimþaþi; este peºtele de consum cel mai important din lume, rãspândit în zonele nordice ale Oceanului Atlantic ºi ale celui Pacific. Codul propriu-zis sau morua (Gadus morhua), preponderent în Oceanul Atlantic, atinge lungimea de 1,5 m, are spatele cenuºiu cu pete rotunde cafenii (engl. Atlantic cod); cel din Pacific (Gadus macrocepahlus) este mai deschis la culoare, gãlbui cu pete maronii (engl. Pacific cod, gray cod) ºi de talie mai micã. Se comercializeazã drept cod pãtat. Adesea, sub denumirea de cod se comercializeazã ºi celelalte specii de gadidae; v. eglefin, merlan, bacaliar, merluciu, leng, pollack (cod negru).Gaucho wrote:ce cod?:|,mie nu mi-a aratat nici un cod,m-am logat direct fara vreun cod
![]()
![]()
bravo ma desteptule de tine aveam nevoie, tu lipseai ....

hai pa !!!

-
cant
Nu pot sa ma inregistrez pe noul forum.
-
kennyanuvip wrote:unicool wrote:COD = În general, peºte marin din fam. gadidae, având corpul mai mult sau mai puþin alungit, acoperit cu solzi mici, moi ºi zimþaþi; este peºtele de consum cel mai important din lume, rãspândit în zonele nordice ale Oceanului Atlantic ºi ale celui Pacific. Codul propriu-zis sau morua (Gadus morhua), preponderent în Oceanul Atlantic, atinge lungimea de 1,5 m, are spatele cenuºiu cu pete rotunde cafenii (engl. Atlantic cod); cel din Pacific (Gadus macrocepahlus) este mai deschis la culoare, gãlbui cu pete maronii (engl. Pacific cod, gray cod) ºi de talie mai micã. Se comercializeazã drept cod pãtat. Adesea, sub denumirea de cod se comercializeazã ºi celelalte specii de gadidae; v. eglefin, merlan, bacaliar, merluciu, leng, pollack (cod negru).Gaucho wrote:ce cod?:|,mie nu mi-a aratat nici un cod,m-am logat direct fara vreun cod
![]()
![]()
bravo ma desteptule de tine aveam nevoie, tu lipseai ....![]()
![]()
![]()
hai pa !!!![]()
![]()
ar fi mai ok sa te abtii mai ales ca ai....."bube mari in cap".
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"