Imprumutul

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
adyqip
Groundsman

Imprumutul

Post by adyqip »

am o intrebare : e posibil ca atunci cand primesti echipa, sa o preiei cu datorii, adik cu un imprumut facut ?
"... perpetuum mobile 4 the final countdown ..."
Ka$mIR
Member of the Soccer Project Association

Re: Imprumutul

Post by Ka$mIR »

adyqip wrote:am o intrebare : e posibil ca atunci cand primesti echipa, sa o preiei cu datorii, adik cu un imprumut facut ?
Nu este posibil sa primesti echipa cu imprumut!
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
adyqip
Groundsman

Post by adyqip »

am intrebat pentru ca am incercat sa fac un imprumut si in loc sa gasesc 2mil in cont, m-am trezit cu -600k (eram pe -100k) ... ceea ce mi se pare destul de ciudat in conditiile in care din momentul in care am primit echipa si pana in momentul imprumutului nu mai facusem un alt imprumut ...

asta nu inteleg ... :roll:
"... perpetuum mobile 4 the final countdown ..."
unicool

Post by unicool »

o sa intreb pe global sa vedem daca e posibil.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
unicool

Post by unicool »

am intrebat si se pare ca este posibil...deoarece bugetul se pastreaza de la echipa precedenta.daca managerul care a avut echipa inainte a facut imprumut si avea datorii,acestea se transfera la managerul care preia echipa.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”