Am licitat gresit!!!

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
C0ldAsIce
Assistant Coach

Am licitat gresit!!!

Post by C0ldAsIce »

Am licitat gresit un jucator... E vai steaua lui si nu stiu cum sa nu pierd 1 milion. Nu m-am uitat la varsta si credeam k e de 20 ani sau mai putin... Intr-un cuvant eram stresat. Si am supralicitat un jucator la 1 milion. E LM si are 48% Rating. Am nevoie de banii aia sa nu se duca aiurea. E cineva binevoitor sa scoata din licitatie cat am dat pe el? Sau macar sa vina unu cu bani sa i se faca mila de mine... :(
Granata Devils
unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

data viitoare sa fii mai atent cand licitezi.nu cred sa fie cineva care sa arunce 1 milion aiurea.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
C0ldAsIce
Assistant Coach

Post by C0ldAsIce »

Tre sa arunce un milion si... :D vroiam o rezerva lm dar speram sa fie tanara... :( Ala tre sa-l dau la free transfer pe urma ca e muci...
Granata Devils
unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

C0ldAsIce wrote:Tre sa arunce un milion si... :D vroiam o rezerva lm dar speram sa fie tanara... :( Ala tre sa-l dau la free transfer pe urma ca e muci...
din pacate pentru tine am zis ca nu cred ca este cineva care sa dea un milion pe un jucator ratat.eu sper sa rezolve cineva pt tine dar sunt sceptic.poti sa il concediezi daca nu are salariu prea mare...in felul asta nu pierzi TS.eu unul nu as pune un jucator la free transfer si nici la mai putin de 200k pe lista.200k e minimul pe care il accept pt 5% TS care imi scad la un transfer.prefer sa pierd 100k concediindu-l decat sa pierd 5% TS punandu-l la free transfer...plus ca nu exista garantia ca cineva il va oferta.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”