O intrebare !
Moderator: Romanian Moderators
O intrebare !
Cand imi spune spmt ca acel jucator trebuie sa joace la apse la ordin individual de joc si la acel jucator nu este scris pase,atunci dau la normal,ofensiv sau defensiv ?
-
- Member of the Soccer Project Association
ce numar e in paranteza tot timpul e pozitiv..deci daca il pui pe postul spus de ei..ii va creste nota cu procentul ala fata de normal
EXEMPLU
Jucatorul Flavius Barcauan
ordin individual : finalizator (+1.5)
inseamna ca daca ii dai ordinul de joc "finalizator" va juca cu 1.5 (nota in meci) fata de ordinul "normal" ....asta din cate am inteles eu din programul asta..daca stie cineva altceva rog sa am corecteze:)
EXEMPLU
Jucatorul Flavius Barcauan
ordin individual : finalizator (+1.5)
inseamna ca daca ii dai ordinul de joc "finalizator" va juca cu 1.5 (nota in meci) fata de ordinul "normal" ....asta din cate am inteles eu din programul asta..daca stie cineva altceva rog sa am corecteze:)
Cred ca se refera la mijlocasi, la care SPMT spune ca trebuie sa se joace pase la ordin individual, iar in joc nu poti sa-i dai ca ordin individual pase, pentru simplul fapt ca nu exista acest ordin .
Pase = altruism in joc la mijlocasi (asta mi-a spus-o si mie un alt jucator de soccerproject, daca e cineva de aici care stie mai bine sa ne spuna).
Aceeasi situatie apare si la fundasi, la acestia in SPMT apare viziune, dar in joc nu apare acest ordin.
In cazul fundasilor, viziune = constructie (in joc).
Sper ca m-am facut inteles si, in primul rand, sper ca am fost de folos.
Bafta!
Pase = altruism in joc la mijlocasi (asta mi-a spus-o si mie un alt jucator de soccerproject, daca e cineva de aici care stie mai bine sa ne spuna).
Aceeasi situatie apare si la fundasi, la acestia in SPMT apare viziune, dar in joc nu apare acest ordin.
In cazul fundasilor, viziune = constructie (in joc).
Sper ca m-am facut inteles si, in primul rand, sper ca am fost de folos.
Bafta!
"Daca a castiga nu e totul, atunci de ce se tine scorul?" Vince Lombardi