Intrebare
Moderator: Romanian Moderators
Intrebare
Am facut cateva oferte pe niste jucatori si am reusit sa iau cativa din ei. Mi-a mai ramas oferta pe un jucator care am oferit 2,5 M si pana in prezent am cea mai mare oferta. Eu am mai ramas cu doar 1 M. Nu cred ca o sa-mi dea jucatorul ala daca nu am banii destui nu? Stiam ca nu pot cumpara daca nu am banii destui si sa raman in - cu bugetul. Nu mai stiu sigur si de aia va intreb pe voi.
Cand suntem toti baietii in peluza/Ca suntem huligani lumea ne-acuza/
Dar noi suntem stelisti adevarati/De nimeni intelesi dar respectati.

-
- Assistant Manager
mai si mie mi s-o intamplat dar nu am avut decat vreo 10 000 datorii. in regulament scrie:
Datorii: Dacă nu mai ai bani sau ai datorii, nu o să poţi face nimic. Singurul mod de a consuma bani este de a face un împrumut mai întâi. Trebuie să plăteşti dobânda desigur. Dacă ai prea multe datorii, ai 7 zile să te refaci, altfel vei fi concediat.
asa ca e grava treaba frate..imprumuta sau vinde ceva dar nu risca sa vezi ce se intampla. si cand am avut datorii de 10 000 tot am incercat sa le acopar cat mai repede
Datorii: Dacă nu mai ai bani sau ai datorii, nu o să poţi face nimic. Singurul mod de a consuma bani este de a face un împrumut mai întâi. Trebuie să plăteşti dobânda desigur. Dacă ai prea multe datorii, ai 7 zile să te refaci, altfel vei fi concediat.
asa ca e grava treaba frate..imprumuta sau vinde ceva dar nu risca sa vezi ce se intampla. si cand am avut datorii de 10 000 tot am incercat sa le acopar cat mai repede
RESPECT THALIA AND STEAUA BUCHAREST
-
- Member of the Soccer Project Association
Ce ziceti cat imi iau pe un mijlocas atacant de 20 de ani neantrenat deloc decat la calitatile principale. Cap 85 Suturi 83 si va zic sincer ca nu este plafonat la nici una din calitatile princpale!
Ce ziceti?
Sau poate e interesat cineva sa-l cumpere chiar.
Ce ziceti?

aa scuza-ma cercel nu am prea fost inteles exact ce ai zis prima oara. deci eu daca nu trec de 2 milioane nu am nici o treaba. api ii bon atunci nu mai vand nimic. eu voiam sa vand un junior bun ca sa scap de datorii.cercel_jr wrote:Ti-am mai spus odata k nu iti zice nimei nimic dak nu treci de -2M.

mersi

-
- Member of the Soccer Project Association