Calitatea echipei
Moderator: Romanian Moderators
Calitatea echipei
Am 2 probleme care incep sa ma framante de la o vreme.
1.de vreo 5 saptamani, sa zic, am calitatea echipei fixata la 71 %. desi am facut meciuri, le-am castigat pe unele, calitatea echipei tot la 71 a ramas.
imi puteti spune de ce?
2. voua vi s-a intamplat la fel ?
1.de vreo 5 saptamani, sa zic, am calitatea echipei fixata la 71 %. desi am facut meciuri, le-am castigat pe unele, calitatea echipei tot la 71 a ramas.
imi puteti spune de ce?
2. voua vi s-a intamplat la fel ?
pay sa cresti valoare lotului actual ,daca jucatori care ?i ai acuma in joc nu sunt inca maxati la toate skilurile creste in timp ce valoarea lor va creste,DAR oricum ratingul ala nu e prea edificator ca sa-ti dau un exemplu poti avea 14jucatori cu rating in jur de 82 sa zic care sunt prima echipa si cate o rezerva care sa te decurci in campionat si restul de jucatori sa fie tanari antrenabili care au rating mic la inceput si ratingul total al echipei va fi mik dar dupa ce se vor antrena si ceilalti si se vor maxa la toate skiluri ratingul echipei va creste
-
- Member of the Soccer Project Association
ba deci aduni calitatea fiecarui jucator si imparti la toti jucatorii. rezulta calitatea echipei. si tu daca ai toti jucatorii plafonati la toate skilurile normal ca nu are cum sa mai creasca nici calitatea echipei.
Cand suntem toti baietii in peluza/Ca suntem huligani lumea ne-acuza/
Dar noi suntem stelisti adevarati/De nimeni intelesi dar respectati.

Dar noi suntem stelisti adevarati/De nimeni intelesi dar respectati.

-
borissman wrote:ce este asa de bestial ?Brandy wrote:bestial frateeee...
Data înscrierii: 19/01/2007
Numãrul total de mesaje: 3
asta este brandy.3 mesaje in 3 topicuri diferite in care spune ca e bestial.cine stie ce i se pare lui asa bestial.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
este un jucator snelders de vreo 25-26 de ani cu calitate de 97% parca.Faur wrote:Poate nu e locul potrivit pentru aceasta intrebare dar altundeva nu am gasit...
Exista un jucator care sa aiba calitate 100% , eu personal nu am vazut si nici nu am auzit de la alti![]()
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"