Calitatea unui jucator

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
malasort26ad
Assistant Coach

Calitatea unui jucator

Post by malasort26ad »

daca un jucator se blocheaza sub 60%mai este bun?de ex la atacanti cap 54%si suturi 62%mai este bun sau conteaza si restul?sau daca dupa un anumit timp se blocheaza la toata mai se poate debloca?multumesc
unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

calitatile de baza conteaza foarte mult la calitatea globala a jucatorului,dar nu e o conditie ca daca jucatorul e blocat asa cum spui tu sa nu ajunga la o calitate globala mare.se va mai debloca cu timpul din cauza cresterii experientei dar niciodata nu va mai creste peste valoarea la care s-a blocat.daca s-a blocat la 64% se va debloca(va scadea calitatea) dar dupa ce il reantrenezi nu va depasi valoarea de 64%.eu unul as incerca sa scap de el,dar e decizia ta pana la urma.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
malasort26ad
Assistant Coach

Post by malasort26ad »

dar un jucator cat la%trebuie sa aiba calitatea globala ca sa fie bun?
unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

malasort26ad wrote:dar un jucator cat la%trebuie sa aiba calitatea globala ca sa fie bun?
cat mai apropiata de 100%.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”