am si eu o intrebare.........

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

alex_del_piero
Coach

am si eu o intrebare.........

Post by alex_del_piero »

cand aflu ca am transferat jucatoru' caruia i-am facut oferta........pana acum incerc sa transfer numai jucatori gratis,le-am facut oferta,pt ca sunt in prima sapt......dar cand aflu dc l-am transferat? :?:
jar
Team Board Member

Re: am si eu o intrebare.........

Post by jar »

alex_del_piero wrote:cand aflu ca am transferat jucatoru' caruia i-am facut oferta........pana acum incerc sa transfer numai jucatori gratis,le-am facut oferta,pt ca sunt in prima sapt......dar cand aflu dc l-am transferat? :?:
Te vad interesat de joc, asa ca-ti dau un sfat. Nu lua jucatori gratis, ca te omoara cu salariile. Ia-o incet, mai abtine-te putin, ca nu s-a terminat sezonul, si orienteaza-te mai bine.
alex_del_piero
Coach

........

Post by alex_del_piero »

aha......pai da,dar am gasit un CM la 27 de ani,cu 68% si cere doar 500 salariu.....bine mai ma bat cu inca 3 echipe pt el,si eu i-am dat 1000,sa fiu sigur ca il iau (aproximativ sigur,ca pana semneaza mai e :D )...eu zic ca se merita,nu?
jar
Team Board Member

Re: ........

Post by jar »

alex_del_piero wrote:aha......pai da,dar am gasit un CM la 27 de ani,cu 68% si cere doar 500 salariu.....bine mai ma bat cu inca 3 echipe pt el,si eu i-am dat 1000,sa fiu sigur ca il iau (aproximativ sigur,ca pana semneaza mai e :D )...eu zic ca se merita,nu?
celelalte echipe ii vor da 10.000...
alex_del_piero
Coach

.....

Post by alex_del_piero »

mda...ai dreptate :) cine stie,poate prind vr-unu din bulan :D
Image
Skulder
Member of the Soccer Project Association

Post by Skulder »

INTREBARE ptr moderator

Mie cine mi-a sters mesajul de aici ??

Era un doar un sfat care l-am dat nu era nimik ofensativ,sa aiba rabdare sa se maxeze toti si pe urma sa vada ce face cu transferurile daca mai are nevoie de jucatori
tuways
Team Board Member

Post by tuways »

Skulder wrote:INTREBARE ptr moderator

Era un doar un sfat care l-am dat nu era nimik ofensativ,sa aiba rabdare sa se maxeze toti si pe urma sa vada ce face cu transferurile daca mai are nevoie de jucatori
Salut Skulder,

nu stiu despre ce mesaj vorbesti, pentru ca am intrat prea tarziu pe forum, pentru a-l mai citi. Asa ca am "trimis" intrebarea ta mai departe catre kenny si surprizia... nici el nu a sters nimic. Ii voi scrie un mesaj privat lui Sjarel astazi, pentru ca nici eu, nici kenny nu am sters mesajul tau (si nici nu am fi avut de ce). Nu stiu inca care e susta, dar sper ca vom afla...
BOBO, mereu aproape...
Image
jar
Team Board Member

Post by jar »

tuways wrote:
Skulder wrote:INTREBARE ptr moderator

Salut Skulder,

nu stiu despre ce mesaj vorbesti, pentru ca am intrat prea tarziu pe forum, pentru a-l mai citi. Asa ca am "trimis" intrebarea ta mai departe catre kenny si surprizia... nici el nu a sters nimic. Ii voi scrie un mesaj privat lui Sjarel astazi, pentru ca nici eu, nici kenny nu am sters mesajul tau (si nici nu am fi avut de ce). Nu stiu inca care e susta, dar sper ca vom afla...
Lasati anchetele ! Mesajul lui Skulder
Skulder wrote:man la inceput nu vinde sau cumpara nimik asteapta sa ti se maxeze jucatori care ?i ai si pe ura te bagi la transferuri daca e cazul
e pe topicul "Cum merge campionatul ?"
mvp78
Team Manager

Post by mvp78 »

Skulder, vezi ca este postat un mesaj de genul pe care sustii ca era aici, in topicul ,,Cum merge campionatul?".
Nu ai postat gresit oare, sau ai pus un mesaj la fel si pe acest topic?
Scuze ca ,,ma bag" asa, dar mi-a sarit in ochi mesajul tau de pe acel topic, si apoi am vazut discutia de aici.
Bafta!
P.S. Am vazut abia acum mesajul lui Jar, cand incepusem sa scriu nu era...
"Daca a castiga nu e totul, atunci de ce se tine scorul?" Vince Lombardi
Skulder

Post by Skulder »

dap mane ai dreptate :( din cauza ca am doua ferestre cu forumul deschis se pare ca am citit intr-o parte si am dat reply altundeva.
Scuze tuturor dar era devreme ca adebia m-am trezit :(
tuways
Team Board Member

Post by tuways »

Nu-i bai... e bine ca s-a rezolvat... Vorba lui kenny, ma simteam ca in zona crepusculara... :D
BOBO, mereu aproape...
Image
Faur
Team President

Post by Faur »

Am si eu o intrebare....la meciul dintre Difigal - CF Ultras Rapid din liga H.94.
De ce sunt 0 spectatori ? :roll:
Image ps:Image ImageImage
mvp78
Team Manager

Post by mvp78 »

A pus pretul la bilete pt. meciurile din liga 35.
Daca pastreaza pretul asta, nici nu va avea spectatori...
"Daca a castiga nu e totul, atunci de ce se tine scorul?" Vince Lombardi
Faur
Team President

Post by Faur »

Da...am vazut :wink: Nenorocitu mi-a luat bani care trebuiau sa vina din spectatori :(
Image ps:Image ImageImage
unicool

Post by unicool »

Faur wrote:Da...am vazut :wink: Nenorocitu mi-a luat bani care trebuiau sa vina din spectatori :(
da-l in judecata si cere despagubiri. :lol: :lol: :lol: :lol:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”