am si eu o intrebare.........
Moderator: Romanian Moderators
-
- Coach
am si eu o intrebare.........
cand aflu ca am transferat jucatoru' caruia i-am facut oferta........pana acum incerc sa transfer numai jucatori gratis,le-am facut oferta,pt ca sunt in prima sapt......dar cand aflu dc l-am transferat? 

Re: am si eu o intrebare.........
Te vad interesat de joc, asa ca-ti dau un sfat. Nu lua jucatori gratis, ca te omoara cu salariile. Ia-o incet, mai abtine-te putin, ca nu s-a terminat sezonul, si orienteaza-te mai bine.alex_del_piero wrote:cand aflu ca am transferat jucatoru' caruia i-am facut oferta........pana acum incerc sa transfer numai jucatori gratis,le-am facut oferta,pt ca sunt in prima sapt......dar cand aflu dc l-am transferat?
-
- Coach
........
aha......pai da,dar am gasit un CM la 27 de ani,cu 68% si cere doar 500 salariu.....bine mai ma bat cu inca 3 echipe pt el,si eu i-am dat 1000,sa fiu sigur ca il iau (aproximativ sigur,ca pana semneaza mai e
)...eu zic ca se merita,nu?

Re: ........
celelalte echipe ii vor da 10.000...alex_del_piero wrote:aha......pai da,dar am gasit un CM la 27 de ani,cu 68% si cere doar 500 salariu.....bine mai ma bat cu inca 3 echipe pt el,si eu i-am dat 1000,sa fiu sigur ca il iau (aproximativ sigur,ca pana semneaza mai e)...eu zic ca se merita,nu?
-
- Coach
Salut Skulder,Skulder wrote:INTREBARE ptr moderator
Mie cine mi-a sters mesajul de aici ??
Era un doar un sfat care l-am dat nu era nimik ofensativ,sa aiba rabdare sa se maxeze toti si pe urma sa vada ce face cu transferurile daca mai are nevoie de jucatori
nu stiu despre ce mesaj vorbesti, pentru ca am intrat prea tarziu pe forum, pentru a-l mai citi. Asa ca am "trimis" intrebarea ta mai departe catre kenny si surprizia... nici el nu a sters nimic. Ii voi scrie un mesaj privat lui Sjarel astazi, pentru ca nici eu, nici kenny nu am sters mesajul tau (si nici nu am fi avut de ce). Nu stiu inca care e susta, dar sper ca vom afla...
BOBO, mereu aproape...

Lasati anchetele ! Mesajul lui Skuldertuways wrote:Salut Skulder,Skulder wrote:INTREBARE ptr moderator
Mie cine mi-a sters mesajul de aici ??
Era un doar un sfat care l-am dat nu era nimik ofensativ,sa aiba rabdare sa se maxeze toti si pe urma sa vada ce face cu transferurile daca mai are nevoie de jucatori
nu stiu despre ce mesaj vorbesti, pentru ca am intrat prea tarziu pe forum, pentru a-l mai citi. Asa ca am "trimis" intrebarea ta mai departe catre kenny si surprizia... nici el nu a sters nimic. Ii voi scrie un mesaj privat lui Sjarel astazi, pentru ca nici eu, nici kenny nu am sters mesajul tau (si nici nu am fi avut de ce). Nu stiu inca care e susta, dar sper ca vom afla...
e pe topicul "Cum merge campionatul ?"Skulder wrote:man la inceput nu vinde sau cumpara nimik asteapta sa ti se maxeze jucatori care ?i ai si pe ura te bagi la transferuri daca e cazul
Skulder, vezi ca este postat un mesaj de genul pe care sustii ca era aici, in topicul ,,Cum merge campionatul?".
Nu ai postat gresit oare, sau ai pus un mesaj la fel si pe acest topic?
Scuze ca ,,ma bag" asa, dar mi-a sarit in ochi mesajul tau de pe acel topic, si apoi am vazut discutia de aici.
Bafta!
P.S. Am vazut abia acum mesajul lui Jar, cand incepusem sa scriu nu era...
Nu ai postat gresit oare, sau ai pus un mesaj la fel si pe acest topic?
Scuze ca ,,ma bag" asa, dar mi-a sarit in ochi mesajul tau de pe acel topic, si apoi am vazut discutia de aici.
Bafta!
P.S. Am vazut abia acum mesajul lui Jar, cand incepusem sa scriu nu era...
"Daca a castiga nu e totul, atunci de ce se tine scorul?" Vince Lombardi