Performanta pe linii
Moderator: Romanian Moderators
-
- Assistant Manager
Performanta pe linii
am si eu o intrebare. ce reprezinta numerele din dreptul aparariii a mijlocului si al atacului din raportul meciului.pana acum credeam ca reprezinta o medie a jucatorilor dar de exemplu meciul trecut am defensiva 34% mijloc 38% atac 35%. dar la jucatori nici unul nu are sub 45 performanta in acest meci
RESPECT THALIA AND STEAUA BUCHAREST
-
- Assistant Manager
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: intrebare
Aceasta e performanta pe linii. Ea depinde de agresivitate, tactica shi bineinteles de performanta jucatorilor. Nu conteaza ca jucatorii tai joaca peste 50. Este diferit de performanta fiecarui jucator dar este influentata de performanta fiecarui jucator.Deportivo_TSK wrote:am si eu o intrebare. ce reprezinta numerele din dreptul aparariii a mijlocului si al atacului din raportul meciului.pana acum credeam ca reprezinta o medie a jucatorilor dar de exemplu meciul trecut am defensiva 34% mijloc 38% atac 35%. dar la jucatori nici unul nu are sub 45 performanta in acest meci
Raportul meciului este o "inventie" care te face sa stai mai mult pe SP.si inca ceva.oare raportul meciului i doar artistic sau da si indicii despre ce nu merge la echipa . de exemplu imi spune ca nu o receptionat pasa sau ca a sutat dezastruos inseamna ca trebuie sa antrenez in suturi sau pase?
Raporturile meciurilor vor fi schimbate foarte mult, dupa ce vor fi implementate noile "povesti".
Este interesant sa vezi cum ai dat golul sau cum lai luat.
Nu are legatura cu ce trebuie tu sa antrenezi sau sa modifici.
Adica daca zice k mijlocasul nu a dat o pasa buna la atacant nu inseamna ca trebe sa-l antrenezi la pase sau sa-l schimbi.
Este pur artistic.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!