Numele echipei / Numar ridicat de meciuri pe zi

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
mario_popa
Assistant Manager

Numele echipei / Numar ridicat de meciuri pe zi

Post by mario_popa »

cum pot schimba numele echipei ?
se poate juca doua meciuri in aceeasi zi ? ce impact are acest lucru asupra jucatorilor ?

Mtultumesc mult :)
bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

numele echipei poti sa-l schimbi numai daca esti SPFA (adica daca platesti o anume cotizatie pentru care primesti niste facilitati in plus). si cred ca si asa il poti schimba doar in primele 2 zile ale unui sezon.
se pot juca 2 meciuri in aceeasi zi, singurul impact negativ (dar destul de mic) asupra jucatorilor este la "conditie" sau fitness daca il joci in engleza. Impactul pozitiv este ca le creste moralul la jucatori. cu alte cuvinte, cata vreme rulezi jucatorii poti si ai grija sa nu devina obositi sau demoralizati poti sa joci cate meciuri pe zi consideri. depinde bineinteles si de lot (numarul jucatorilor) si de stamina lor (influenteaza cat pierzi din fitness)
eu am 38 de jucatori in lot si joc 4-5 meciuri pe zi
unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

numele echipei se poate schimba doar daca esti membru SPFA si costa 50.000.detalii despre ce este SPFA gasesti in meniul jocului la manager>>>SPFA>>>what is it?

meciuri se pot juca intre 1 si 5 in aceeasi zi.ora 4:00 meci de liga si orele 10:00,14:00,18:00 si 22:00 simulari in care se pot programa meciuri amicale.poti sa joci cate vrei.asta depinde doar de tine si de lotul pe care il ai la dispozitie.la fiecare meci jucatorii (care joaca bineinteles) pierd din conditie.le creste experienta si moralul.la jucatorii care nu joaca le scade moralul cu 5%.trebuie sa joci atatea meciuri pe zi cate consideri tu de cuviinta astfel incat sa poti sa iti mentii toti jucatorii cu conditia la maxim si moralul la 100%trebuie sa ii rulezi in meciuri astfel incat toti sa fie "in priza".daca moralul si conditia sunt mici jucatorul va avea performante mai mici in meci si exista riscul sa se accidenteze.pentru mai multe detalii cauta aici: http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=10263
si aici:
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=26979
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”