cum e cu transferurile???

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
razvy79
Fan

cum e cu transferurile???

Post by razvy79 »

incerc sa transfer a doua oara jucatori dar se prelungeste termenul la nesfarsit. cand naiba se incheie perioada de transfer? nu este cea care scrie in dreptul jucatorului?
vyruskill
Team President

Re: cum e cu transferurile???

Post by vyruskill »

razvy79 wrote:incerc sa transfer a doua oara jucatori dar se prelungeste termenul la nesfarsit. cand naiba se incheie perioada de transfer? nu este cea care scrie in dreptul jucatorului?
dupa ce se termina perioada care scrie in dreptul transferului ea se prelungeste daca se fac oferte si se prelungeste cu inca o zi din momentul ultimei oferte
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
warchilde
Member of the Soccer Project Association

Post by warchilde »

adica teoretic poate sa dureze o vesnicie:))
Faur
Team President

Post by Faur »

Din cate stiu eu este 2 zile trebuie sa treaca de la introducerea jucatorului pe lista de transfer pentu al putea vinde pe loc -> inca 2-3 zile pentru expirarea termenului de vanzare -> inca 2-3 zile pentru vinderea automata a jucatorului celui mai mare licitator...

Poate ma insel.Sa ma corecteze cineva :roll:
Image ps:Image ImageImage
cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Post by cercel_jr »

Pt. faur: Dureaza 2 zile pana sa-l poti vinde prin transfer rapid sau pur shi simplu sa-l vinzi.
Inca 4 zile pana la expirarea timpului de stat pe lista. Dupa ce aceste 4 zile se sfarsesc, fara sa mai fie alta oferta, jucatorul va fi vandut la urmatoarea simulare de 4:00CET.
Daca inainte de 4:00CET mai apar oferte, atunci timpul de stat pe lista se mareste cu exact 1 zi din momentul ultimei oferte, lucru valabil pt. orice oferta noua.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”