lol unicool

)
cercel, scaderea bazei de fani nu este o problema deoarece cand promovezi si asa iti creste. si nu cred ca poate scadea la retrogradare mai mult decat creste la promovare. Diferenta!!! ar fi ca fiind intr-o liga mai tare, vei avea probabil mai multe infrangeri (pierderi de fani) si mai putine victorii (castig de fani) comparativi cu liga asta. asa ca din punctul asta de vedere intotdeauna e bine sa fii cat mai jos
dupa parerea mea insa ... poti foarte bine sa rezisti. pentru ca nu toate echipele sunt foarte bune. si pentru ca nu toti au timp/chef sa se ocupe tare mult de echipa, le mai imbatraneste echipa, se mai plictisesc etc.
din cate am observat eu ... la un meci pierdut in liga scade baza fanilor cam cu atat cu cat si creste in cazul unei victorii (in cazul meu creste cu vreo 55 acum, parca). exact cu cat scade ... de tare multa vreme nu am mai pierdut (turul sezonului 15) asa ca nu stiu sa-ti spun. insa asa tin minte ca mi-a scazut cu aceeasi valoare cu cat imi crestea in urma unei victorii

(atunci crestea cu vreo 60-65 parca, ce vremuri

).