cupa
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
am patit si eu.aveam unul de pe 15 in H si dupa reprogramare am unul tot din H de pe 2.setasem deja meciul si dupa cateva ore ma uitam ca pisica in calendar ca nu stiam ce se intampla....asta pana am vazut mesajul.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
Re: cupa
Din cauza unei erori apãrute la tragerea la sorþi a Cupei a trebuit sã reprogramãm toate meciurile. Vom încerca sã o facem cât mai repede astfel ca toþi managerii sã îºi seteze echipa pentru meciul de Cupã.Mariu$ wrote:eu de ce nu am miercuri meci in cupa ?? nu particip sau ?
UPDATE: A avut loc tragerea la sorþi. Deoarece acum nu pot participa în Cupã decât 32768 echipe, unele echipe nu pot fi programate. Pânã în sezonul viitor vom încerca sã gãsim o soluþie pentru aceastã problemã.
deci tu faci parte din echipele care nu au fost programate.nu exista echipe care scapa de un tur sau 2.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"