Ceau

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

pancu_villa
Team President

Ceau

Post by pancu_villa »

Buna sunt cam nou in acest joc si as avea si eu cateva intrebari pentru cei care sunt mai vechi si vor sami raspunda :D :
-daca in liga sunt doua echipe cu acelas punctaj sine castiga liga dupa ce criterii se face departajarea k presupun k una dintre ele tot trebuie sa iasa campioana acelei ligi.
departajarea se face prin meciurile directe sau prin golaveraj
puteti sami ziceti si mie va rog
cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Post by cercel_jr »

In acest joc departejarea se face astfel:
-nr. puncte
-nr. victorii
-golaveraj
-nr. goluri marcate
Exact in aceasta ordine.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
pancu_villa
Team President

Post by pancu_villa »

ms mult pentru raspuns
desi nu e cel pe care il asteptam eu fiindca credeam k daca 2 echipe termina la egalitate de puncte se ia meciul direct dintre ele asa cum se face aproape in toate campionatele europei de fotbal
deci o sa ma multumesc si cu locul doi findca avem acelas nr de victorii dar am golaveraj mai slab desi lam batut de 2 ori in meciurile directe
ms mult inca o data pt raspuns
pancu_villa
Team President

Post by pancu_villa »

inca o intrebare
Conteaza pe cine pui capitan in echipa
adik daca spmt-ul zice sa pun un fundas capitan si eu joc 1-3-4-3 cu loveste si goneste e mai bine decat daca as pune un atacant capitan in acest sistem
are vreo importanta pe cine pui capitan
stiuu k e de preferat sal pui pe cel cu experienta mai mare, dar conteaza si ce fel de sistem joci
utopicul
Team Manager

Post by utopicul »

conteaza doar experienta. un capitan care are experienta mult mai mare aduce ca atare 1-2 puncte in plus la suma liniilor. Daca pui un capitan cu experienta mai mica nu o sa ai aceste 1-2 puncte.
pancu_villa
Team President

Post by pancu_villa »

ms mult
deci nu conteaza daca e fundas si joc 3-4-3
ms inca o data
pancu_villa
Team President

Post by pancu_villa »

ceau doresc si eu sa se uite cineva care are mai mare experienta in SP sau care e in divizie mai superioara decat mine sa-mi analizeze putin echipa pentru a vedea daca are rost sa promovez intr-o divizie supeiroara
va rog sa spuneti parerea sincera daca are rost sa promovez sau nu are rost, adik as avea ceva sansa sa raman in noua divizie adik E.60
manager:pancu_villa
echipa :Vad-lenciaCdeF
divizia :F.180
daca voi promova divizia:E.60
multumesc anticipat
jully
Team President

Post by jully »

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: ''sunt cam nou in acest joc'' :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: direct in liga E :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: cum de ai reusit tocmai aici :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: baftosule :!:
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
pancu_villa
Team President

Post by pancu_villa »

scuze jully dar nu am inteles ce ai vrut sa zici????? :D :?: :?: :?:
jully
Team President

Re: Ceau

Post by jully »

pancu_villa wrote:Buna sunt cam nou in acest joc si as avea si eu cateva intrebari pentru cei care sunt mai vechi si vor sami raspunda :D :
-daca in liga sunt doua echipe cu acelas punctaj sine castiga liga dupa ce criterii se face departajarea k presupun k una dintre ele tot trebuie sa iasa campioana acelei ligi.
departajarea se face prin meciurile directe sau prin golaveraj
puteti sami ziceti si mie va rog
pai din ce ai scris tu aici , ''ca esti nou in acest joc'' ,la ce te referi cand spui ca esti nou , poate pe forum ,ca din cate stiu eu la ora actuala nu ai cum sa intri direct liga F, ci in liga H. poate ai preluat locul de la altcineva, de aceea ti-am spus ''baftosule''.
Image
pancu_villa
Team President

Post by pancu_villa »

dar nu la asta vreau sami raspuzi ci la:::

--------------------------------------------------------------------------------

ceau doresc si eu sa se uite cineva care are mai mare experienta in SP sau care e in divizie mai superioara decat mine sa-mi analizeze putin echipa pentru a vedea daca are rost sa promovez intr-o divizie supeiroara
va rog sa spuneti parerea sincera daca are rost sa promovez sau nu are rost, adik as avea ceva sansa sa raman in noua divizie adik E.60
manager:pancu_villa
echipa :Vad-lenciaCdeF
divizia :F.180
daca voi promova divizia:E.60
jully
Team President

Post by jully »

am inteles , doar ca am ramas uimit cand cand am citit ,pentru ca si eu sunt relativ nou in joc (in sezonul trecut pe la jumatate) si am intrat in H, restul o sa-i las pe cei mai vechi sa-si dea cu parerea despre ce ai intrebat.
oricum multa bafta.
Image
pancu_villa
Team President

Post by pancu_villa »

ms si multa bafta si tie
la ceea ce mi-ai raspuns u era de sezonu trecut cand am fost in G si am pierdut castigarea campionatului din cauza govalerajului.
nu am vrut sa deschid un nou topic si am intrebat tot acy
succes la promovare k vad k ii rupy pe toti pe acolo
jully
Team President

Post by jully »

Image
pancu_villa
Team President

Post by pancu_villa »

va rog mult sa-mi raspundeti si mie cei care doriti si aveti putina mai multa experienta in SP decat mine la ceea ce am postat mai sus
mersi
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”